Автомивка "Кирицов" в Банско
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Автомивка "Кирицов" в Банско
Бях на Банско за няколко дена и със пристигането ми направи впечатление рекламата на една автомивка, а тя гласеше: БМВ клуб българия препоръчва автомивка Кирицов(извинете ме ,ако греша името). и отдолу адреса на форума.
По принцип зимата не си мия колата или става много рядко ,но реших да я измия и евентуално да се запозная със собственика.
Та на втория или третия ден закарах колата на мивката, момчетата започнаха да я мият и изведнъж забелязаха стикерите на предния и задния джам и поне на мен ми се стори ,че почнаха да мият много по съсредоточено.
Накрая се наложи да им кажа "стига" защото се уплаших ,че ще падне боята
попитах кои е шефа ,но се оказа ,че в момента го няма изпратих му много поздрави и си тръгнах с излъскана кола.
Та исках да ви препоръчам автомивката и да се възползвате от услугите и по време на зимния автопохд до Банско.
По принцип зимата не си мия колата или става много рядко ,но реших да я измия и евентуално да се запозная със собственика.
Та на втория или третия ден закарах колата на мивката, момчетата започнаха да я мият и изведнъж забелязаха стикерите на предния и задния джам и поне на мен ми се стори ,че почнаха да мият много по съсредоточено.

Накрая се наложи да им кажа "стига" защото се уплаших ,че ще падне боята

попитах кои е шефа ,но се оказа ,че в момента го няма изпратих му много поздрави и си тръгнах с излъскана кола.
Та исках да ви препоръчам автомивката и да се възползвате от услугите и по време на зимния автопохд до Банско.

0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
мед ми покапа по сърцето, като прочетох това - браво и на Машинките и на Собстеника на мивката и на момчетата, които в този студ вземат на сериозно работата си - така трябва да бъде:yes:
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Добре де, като идеме на 18-20.02 ще я видиме тая прехвалена мифка
Да ги видиме кат се изтресеме 10-15 бими как ще се справят.

5 мнения
• Страница 1 от 1