За този цвят.Какви пари трябва да дам?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 29 Дек 2004, 0:03

melody1 написа:Каде то4но е тази лепенка.Проверих на следните места:Капака на резервоара,капака на багажника,на вратите,отпред на двигателя кадето са написани сн на двигателя :uups:

на лявия или дясния ботуш на амортесиорите ,моита е този от кам пасажерската страна
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 29 Дек 2004, 0:06

и там няма номер :bcry: Мерси за помо6та

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Дек 2004, 0:10

обади се на дарукар/ камор- те имат всички кодове... всяка година не са толкова много цветовете така че няма да има проблем да ти кажат...дори да ти е индивидуал колата което се съмнявам..
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 29 Дек 2004, 0:12

alx написа:обади се на дарукар/ камор- те имат всички кодове... всяка година не са толкова много цветовете така че няма да има проблем да ти кажат...дори да ти е индивидуал колата което се съмнявам..

Мерси за помо6та

Потребител
Аватар

Мнение от Ahil » 31 Яну 2005, 23:27

melody1 написа:Hi all.Хорица моляви кажете каде се намира номера на боята на БМВ 318.навсякъде го тарсих и не мога да го намеря :bowdown: Искам да си боядисам броните и праговете в съ6тия цват на купето :uups:Някой знае ли колко 6те ми излезе тази екстра горе долу :help:

Между другото аз наскоро питах в две различни бояджииници колко боя ще ми трябва за двете брони. И на двете места ми казаха общо 300 грама. Хората правеха сметка да сложат и Филер (не че много знам какво е точно) за да задържи боята по-добре на пластмасовите брони.
А защто не опиташ в някои добър магазин за авто бои да разбереш на какъв код ти отговаря боята? До зала Универсиада преди няколко седмици една продавачка на бои Сикенс, ме светна дори, че от вътрешната страна на броните имало трибуквен код който имал отношение към това каква боя да се ползва за конкретната броня.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 01 Фев 2005, 0:19

NeoPrint написа:Пич,помисли хубаво! Само оня ши**н педал,Азис би карал такова БМВ. :puke: Е може и някой сутеньор,евентуално... :roll:

:shock: ЕЕЕййййй това ме изкефи яко - евала ти бичим :D :yes:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум