За този цвят.Какви пари трябва да дам?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
melody1 написа:Каде то4но е тази лепенка.Проверих на следните места:Капака на резервоара,капака на багажника,на вратите,отпред на двигателя кадето са написани сн на двигателя
на лявия или дясния ботуш на амортесиорите ,моита е този от кам пасажерската страна

melody1 написа:Hi all.Хорица моляви кажете каде се намира номера на боята на БМВ 318.навсякъде го тарсих и не мога да го намеряИскам да си боядисам броните и праговете в съ6тия цват на купето
Някой знае ли колко 6те ми излезе тази екстра горе долу
Между другото аз наскоро питах в две различни бояджииници колко боя ще ми трябва за двете брони. И на двете места ми казаха общо 300 грама. Хората правеха сметка да сложат и Филер (не че много знам какво е точно) за да задържи боята по-добре на пластмасовите брони.
А защто не опиташ в някои добър магазин за авто бои да разбереш на какъв код ти отговаря боята? До зала Универсиада преди няколко седмици една продавачка на бои Сикенс, ме светна дори, че от вътрешната страна на броните имало трибуквен код който имал отношение към това каква боя да се ползва за конкретната броня.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
NeoPrint написа:Пич,помисли хубаво! Само оня ши**н педал,Азис би карал такова БМВ.Е може и някой сутеньор,евентуално...

Георги Пенчев
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3