KIA бие BMW M3 според Auto Mondial
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Oyama написа:kirililiev написа:Oyama написа:Аз па казвам че най базовия сиид 2.0тди ше утрепе 1.8ис , може би и повече.
ай на бас че няма9,9 е ис-а а кия е 10,4
гледам обаче че 118д също ще убие кията,ходи във форума на кия да ги разправяш тес глупости,обаркал си рейса пич,не се вкарвай в некви фими и ходи яш вафли.
Аре на бас, аз имам сиийд под ръка - ти кво ше изкараш, или май нема кво??? Аз рейсове не обърквам, ти май си тоя с градския транспорт.
Вафли си ям с кеф кат с гаден ориз подмина некой смешник като тебе.
айде ве бавен,имам 318 ис под ръка,давай кията,имам и умряла 520-ка,давай да ги пробваме,чети там ко пише в данните и мълчи.казах ти ис-9,9 киа 10,4 ко повече да ти говоря,ти просто мразиш бмв и нареждаш просто за спорта.само един малоумен безхаберник може да напише че една умряла кия е по добра от бмв м3,ти изобщо виждаш ли с кво я сравняват??? биела по цена???ми то и бмв 118 д бие по цена ролс роис ама по добро ли е?ходи си във форума на психо диспансера,там 100% щи вярват,ще си техни я идол

- kirililiev
- ентусиаст
-
Oyama написа:Ми ок, ше се свържа с момчето с кията и щи звънна. Прати ми тел на лс.
нали нямах кво да изкарам и се возих на автобуса?ти кво искара??на момчето киата??
- kirililiev
- ентусиаст
-
Oyama написа:Ко искаш си изкарам мойта кола ? Колко километра преднина трябва да ти дам ?
предавам се,нямам толкова бърза кола вече,трябва да вземам от жена ми назаем

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5