МОМЧЕТА,НУЖНА МИ Е ПОМОЩ
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
поредното лапе, което не може да разлики 17ки от 19ки 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Ма ти верно си опасен случай
И аз изпитвах силни съмнения ама викам айде не е сега времето. Може човека да има пари и да е излизал в чужбина... Ебаси
То ако имаше такъв в БГ нямаше да е за нещастие, а всички щяхме да се радваме, но уви явно няма
Пуснал си теми, че искаш да сложиш по-големи джанти -> 19-20 примерно. А в тази тема каза как тя била с 19 ма си ги бил сменил с 17-ки

Пуснал си теми, че искаш да сложиш по-големи джанти -> 19-20 примерно. А в тази тема каза как тя била с 19 ма си ги бил сменил с 17-ки

Последна промяна fortune на 05 Яну 2005, 21:05, променена общо 1 път
човек се учи докато е жив...
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Аз я гепих да ми станат 3
Аман от хвалби да бе
Без номер?
Без име на застраховател?
Я да звънна на телефона да видим?

Аман от хвалби да бе

Без номер?
Без име на застраховател?
Я да звънна на телефона да видим?

- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
асе77 мен ако ми откраднат колата няма да стоя в форума и да пиша простотии ми ще ходя да си я търся ...пък ти си седиш такъв спокоен виждам имаш време и подписа да си сменяш.
СЪЖЕЛЯВАМ АКО ОБИДЯ НЯКОЙ, НО:
Да, бил съм в САЩ като са правени някои снимки които са на сайта
за разлика от много от Вас
И най-вече колата която е на сайта е с тунинг и турбина- възможно е да съм сложил грешната снимка- все пак видях и ДИНАН 5 с турбина там, която на вид не се различава от моята (само дето моята не беше 450 коня
)
И както казах някъде вече- който иска да се съмнява- нека се съмнява, не ме вълнува особенно че на този или онзи не му се вярва да има такава кола в БГ, още по-малко му се вярва да е открадната и т.н.
Да, бил съм в САЩ като са правени някои снимки които са на сайта

И най-вече колата която е на сайта е с тунинг и турбина- възможно е да съм сложил грешната снимка- все пак видях и ДИНАН 5 с турбина там, която на вид не се различава от моята (само дето моята не беше 450 коня

И както казах някъде вече- който иска да се съмнява- нека се съмнява, не ме вълнува особенно че на този или онзи не му се вярва да има такава кола в БГ, още по-малко му се вярва да е открадната и т.н.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
alx написа:да толкова знам - че ти е 4.4 двигателя де... също че си 2001+...
Аз като гледам снимките ми прилича повече на '96-00' щото е със старите халогени и лайсните са старите и т.н.

Аре стига бе...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Браво бе, келеме!
Ти съвсем си се побъркал май! Я ми кажи като е истина ти какво правиш за да си върнеш колата? Седиш и пълниш форума с глупости само! Я хвани изтрий всичките си мнения и тая тема! Ако не е наистина това, за което си я отворил с чиста съвест ти пожелавам да ти се случи! И ела напиши друга тема тук! Ще стане като "Лъжливото овчарче" - ще са ти отмъкнали колата, а темата ти ще остане празна! Помисли малко!
П.С. На колко си години?

П.С. На колко си години?

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ace77 написа:... застрахована е за 1200 лв. по- малко от цената за която я купих
Е такава застраховка нема и най-скапаното Е39 ще е оценено на 17'000 - 18'000 лв....

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3