Не това не е автобус 220
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
melody1 написа:SlipKnoT написа:naskoksan написа:страшни изказвания няма що![]()
кое от кое по интелигентни и обосновани![]()
ТИ как интелигентно и обосновано ще "оцениш" едно лайно с емблема на БМВ (като тук говорим само за външен вид), защотот аз немога..?
Не мога да разбера какво правят в този единствен по рода си форум,хора нари4ащи с думата "лайно" марката BMW.Не знам дали съществуват БМВ-та "лайна".Това за мен е едно селско изказване.![]()
Дано да продължават да ни радват с "лайна" от BMW
Аз пък не мога да разбера какви са тези "фенове", които са готови да обявят, че и римейк Голф, Алмера и 147 им харесва,само защото носи емблемата на БМВ.Аз ОБОЖАВАМ БМВ, но въпреки всичко не мога да приема МОЯТА фирма да изкарва на пазара такива безлични и грозни автомобили. Къде отидоха старите бесни вълци?!?!Къде отидоха излъчването, духът и обаянието на старите модели????В историята!Сега на тяхно място се намърда маркетинговата политика и моделите ала Голф и Алфа 147.Колкото и да ми хвалите единичката, може да е невероятна, но защо ми е кола, която ме отвращава като я видя???Така че радвайте им се на новите БМВ-та,нито аз ще ви разбера какво им харесвате на изобщо, нито вие мен защо ги ненавиждам, но не коментирайте кой-доколко е фен на тема БМВ само по пристрастията му!!!!!
аз точно за това се определям
за фен на марката защото не
плюя по нищо което е излезло
излиза и ще излиза от заводите
на БМВ АГ!!! Всичко в което седнеш
и видиш един пропелер на волана
е хубаво и бих го карал с удоволствие
няма минало няма бъдеще всичко е БМВ!!!
нещата които харесваш те определят
като фен, всеки си е фен на собствените
си виждания и интереси!!!
за фен на марката защото не