как се става член
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
как се става член
извинявам се за тъпия въпрос,но как се става член на клуб БМВ////Щото съм бъдещ баровец и аз с БМВ/сладка болка/
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
На първо време - с четене на важните теми във форумите
Между другото, защо искаш да станеш член на клуба?

член
ми що неpazokolarov написа:На първо време - с четене на важните теми във форумите

член
няма проблем,пари като вестници само да има кой да ги четеWALL написа:Трябва да преведеш една сумичка на една сметчица...![]()
![]()
![]()
![]()
за бъдещите баровци

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Члена се определя по рождение !!
Това според авторите на творбата !!
А бе !! Хора където не само вдяват от това що е БМВ и за какво се бори още не са в така наречения клуб !! Ти щото си баровец влизаш
стегни се !! не, че сложно или е за бого избрани ама купи колата нарадвай и се и тогава като се чувстваш полезен с нещо искай да си член !!
Ако ти е за отстъпките ХОРА бол ще ти предоставят техните карти и така !!
И аз се извинявам за тъпия въпрос ама като имаш картата да не мислиш, че като я видят хората настръхват ??

А бе !! Хора където не само вдяват от това що е БМВ и за какво се бори още не са в така наречения клуб !! Ти щото си баровец влизаш

стегни се !! не, че сложно или е за бого избрани ама купи колата нарадвай и се и тогава като се чувстваш полезен с нещо искай да си член !!

И аз се извинявам за тъпия въпрос ама като имаш картата да не мислиш, че като я видят хората настръхват ??
член
А бе!!!ма ти пък си много задръстенmap13 написа:Члена се определя по рождение !!Това според авторите на творбата !!
А бе !! Хора където не само вдяват от това що е БМВ и за какво се бори още не са в така наречения клуб !! Ти щото си баровец влизаш![]()

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
член се става с това да помагаш на другите и да ги уважаваш, едно такова членство ще ти е по-полезно от това да имаш крата на клуба
надявам се че ако сега ида на сбирка на клуба ще намеря доста хора дето ще искат да пием по бира заедно, което не ми го гарантира една купена карта (или каквото там е )
общо взето бъди печен и това е твоя клуб

надявам се че ако сега ида на сбирка на клуба ще намеря доста хора дето ще искат да пием по бира заедно, което не ми го гарантира една купена карта (или каквото там е )
общо взето бъди печен и това е твоя клуб

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аман от тъпи коментари. Колко сте оригинални, колеги, горд съм не мога да повярвам, че съм част от вас... Да не попита някой нещо
Видях, че има пуснат линк за членството, затова считам темата за изчерпана!

14 мнения
• Страница 1 от 1