Относно темата за откраднатата Е36 на ZealoT

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 13 Дек 2004, 21:02

© написа:Може би ще е добре да му се извиниш

Не добре а задължително :evil:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Дек 2004, 23:39

Киреее, не четеш ;) В другата тема (със същото заглавие но по-голяма) имаше същото мнение и там сме писали ;)
Как ще оставим опетнен наш Джаворчо ве ;)

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 13 Дек 2004, 23:46

Добре де,ама цитата,с който се "опетнява" името на Явор си седи и тук...
Madmax написа:Виждам, че така нареченият Явор продава доста части във форума и може да намери почти всичко. И се питам постоянно какъв е техният произход. Пак повтарям, не го познавам, нямам нищо против него. Ако всичко е наред при него, желая му здраве и дълъг живот. Обаче ако не е неред и го надушиме аз и още двама мои приятели с подобни изживявания като моите... Не давам продължението. Извинявам му се още от сега, ако се чувствува засегнат, не съм го искал. Но той ще се засегне само, ако има защо, така мисля аз. Просто пласирането на крадени части няма място в това свято място на ентусиасти, това не е форум на мутри.

Поне според мен,това е НЕДОПУСТИМО!!!Но това си е мое мнение... :roll:
Изображение
Driver's Racing Team

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Madmax » 14 Дек 2004, 2:35

Виждам, че става напечено и ставам враг номер едно на този форум, затова искам да се извиня на всички, които се чувствуват засегнати и преди всичко на Явор за некоректното ми поведение. Обадих му се и говорих с него лично и по телефона. Надявам се да се приеме.

Още веднъж Mea Culpa.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Дек 2004, 2:48

Madmax написа:Виждам, че става напечено и ставам враг номер едно на този форум, затова искам да се извиня на всички, които се чувствуват засегнати и преди всичко на Явор за некоректното ми поведение. Обадих му се и говорих с него лично и по телефона. Надявам се да се приеме.

Още веднъж Mea Culpa.

аз лично не прочетох нищо лошо във началното ти мнение- доста конкретно написа че нямаш нищо против явор... не знам другите какво прочетоха.

но отговора ти е коректен и аз мисля темата за изчерпана.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Основен Форум