Относно темата за откраднатата Е36 на ZealoT
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
© написа:Може би ще е добре да му се извиниш
Не добре а задължително

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Добре де,ама цитата,с който се "опетнява" името на Явор си седи и тук...
Поне според мен,това е НЕДОПУСТИМО!!!Но това си е мое мнение...
Madmax написа:Виждам, че така нареченият Явор продава доста части във форума и може да намери почти всичко. И се питам постоянно какъв е техният произход. Пак повтарям, не го познавам, нямам нищо против него. Ако всичко е наред при него, желая му здраве и дълъг живот. Обаче ако не е неред и го надушиме аз и още двама мои приятели с подобни изживявания като моите... Не давам продължението. Извинявам му се още от сега, ако се чувствува засегнат, не съм го искал. Но той ще се засегне само, ако има защо, така мисля аз. Просто пласирането на крадени части няма място в това свято място на ентусиасти, това не е форум на мутри.
Поне според мен,това е НЕДОПУСТИМО!!!Но това си е мое мнение...

Driver's Racing Team
Madmax написа:Виждам, че става напечено и ставам враг номер едно на този форум, затова искам да се извиня на всички, които се чувствуват засегнати и преди всичко на Явор за некоректното ми поведение. Обадих му се и говорих с него лично и по телефона. Надявам се да се приеме.
Още веднъж Mea Culpa.
аз лично не прочетох нищо лошо във началното ти мнение- доста конкретно написа че нямаш нищо против явор... не знам другите какво прочетоха.
но отговора ти е коректен и аз мисля темата за изчерпана.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2