Разпознайте колата! (големи снимки!)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Разпознайте колата! (големи снимки!)

Мнение от Diablo » 11 Дек 2004, 14:12

Беше се паркирала пред нас снощи. Много интересно го бяха пакетирали - с затъмнени стъкла, стопове, че чак и таблото беше покрил да не се вижда. Все едно, някой ако има зор няма да му я вдигне от пред блока :mhihi: .

Изображение
Изображение
[img]http://www.stud.uni-karlsruhe.de/~urmj/bernina/PICT4648.JPG
[/img]
Изображение
Изображение
Последна промяна Diablo на 11 Дек 2004, 14:25, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Хинтче

Мнение от Diablo » 11 Дек 2004, 14:23

Айде за който не се е сетил, още малко детайли :D

Изображение

Изображение

Изображение

П.П. Рано сутринта ги правих снимките на 2 сек. отвор на блендата, за това някои са мрежави..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Дек 2004, 14:48

Новата тройка с порядъчно изтъркани гуми ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 11 Дек 2004, 16:17

Е90 вече готово ли е за пазар нали другата година?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 12 Дек 2004, 0:16

Xaxaxaxax ей това е :mhihi: :mhihi: "България е страната на неограничените възможности" :uups: :uups: Хайде някой с прости думички да обясни как става така,като официалната премиера на новата 3ка е другата година :winky: :dunno: :dummy:
One passion,one car,one life...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 12 Дек 2004, 0:32

Impasse написа:..... "България е страната на неограничените възможности" :uups: :uups: Хайде някой с прости думички да обясни как става така,като официалната премиера на новата 3ка е другата година :winky: :dunno: :dummy:...........

Бе то това май е в Дойчланд , а не в България....Ама все пак фотографа да си каже. :D

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 12 Дек 2004, 10:49

това е новата тройка и е напълно нормално да е маскирана така, щото още не е на пазара. Това са коли, които се карат 6 месеца преди официалния старт на продажбите за да могат да се изгладят и последните детайли по колата ... в Мюнхен може да ги видите тук таме по улиците. Пича сигурно е отишъл до Касел да чукне :mhihi: и той е задължен винаги да "крие" колата, даже се учудвам, че не е в гараж ... ама кво ме е*е .... :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 12 Дек 2004, 17:17

Хаха, хванах го в крачка пича в Карлсруе, а не Касел, ма това няма значка в слуЧая :D . Лично на мен доста ми пасва новата 3ка.
Може би ако се приеме, че новия дизайн на моделите им еволюира от 7цат на 6цата 5цата на 1цата, то логично 3ката да е с най - смислени форми. Евала!

Иначе действително не е пусната да се продава. Колата е зачерчджена сериозно, за да не се вижда нищо. Но е нормално.
Последна промяна Diablo на 12 Дек 2004, 22:18, променена общо 1 път

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 12 Дек 2004, 20:29

Diablo написа:Иначе действително не е пусната да се продава. Колата е зачерчджена сериозно, за да не се вижда нищо. Но е нормално.

аз ще я снимам началото на Февруари от_черджена :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 12 Дек 2004, 21:16

На ушенце - другата седмица съм в ЦФ на тестдрайв на ролс ройс :mhihi: , ма имали и такава тройка. Снимки няма да мога да направя, ма да я яхна може и да може 8)

младши ентусиаст
Аватар

Re: Разпознайте колата! (големи снимки!)

Мнение от falko » 12 Дек 2004, 21:30

браво diablo как си го фанал,новата 3 серия (е90) страхотна щее ;)
Изображение
S 54 SMG
:bowdown: :bowdown:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 13 Дек 2004, 0:00

Diablo написа:другата седмица съм в ЦФ на тестдрайв на ролс ройс

ще останеш омагьосан повярвай ми ... Phantom е нещо УНИКАЛНО!!! Най-великият автомобил, до който съм имал възможността да се докосна/кача/карам .. Просто нямам думи, с които да го опиша ..
Пожелавам ти същата магия, която ме сполетя и мен преди известно време!!! Целия си живот ще помня мига, в който го видях на паркинга на митницата в Гюргево (Румъния) и след 10 мин минавах Дунав Мост ... в Rolls Royce! За такива моменти си струва човек да живее ..

Назад към Основен Форум