Загуба на Мощност
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Загуба на Мощност
начи пробле ма ми е зех си колата от сервиза преди 2 дни карахме я с маистора съштиа ден и тои каза дискови саединител е изтъркан после вратка некви гаики за да обере луфта и да не боксува толкоз много после аз го покарах и беше по добре неска я изкарвам да я миа и кво става напарва 10км после втора 20 неще да отлеми едвам едвам А на оборотомера сочи 5 хилиади(а оборотомера е обозначен до 8 хилиади) шума в колата е неуписуем А преди време като я правеше още маистора имаше някав проблем с 2 от цилиндрите тои каза че ги е оправил та питам СПОРЕТ ВАЗ ОТ КЪКВО Е помагаите че нов дисков саединител(или както се казва) не купувам за тая кочина А СА се сетих и преди да вратка гаиките на саединителя праеше такива нешта ма аз кат я карах беше увасно хем не варви хем бучи а стрелката на оборотомера в червената линиа ше я карам утре пак на маистор но искам да чуя и други мнениа
ако е тъп въпроса сори просто се чуда кво да права МОЛЯ ВИ НЕ МИ СЕ СЪРДЕТЕ И които няма кво да каже да се ваздаржа от мнения от рода къв си тапак , идиот и т.н
ако е тъп въпроса сори просто се чуда кво да права МОЛЯ ВИ НЕ МИ СЕ СЪРДЕТЕ И които няма кво да каже да се ваздаржа от мнения от рода къв си тапак , идиот и т.н
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
според описанието което направи мисля че ти е заминал съединителя.направо отивай да си взимаш нов.
пс.а колата каква
е
пс.а колата каква

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
ми маи така ще стане
колата е румнски кенеф ма е нов на23000 км таман му смених сичко и са тва леле колко ме е яд
иде ми да купа 20 литра бензин и да я запала
колата е румнски кенеф ма е нов на23000 км таман му смених сичко и са тва леле колко ме е яд

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
то се е видео така ще стане
а бе 4ух е тва дет се е изтрило да се смени само то като накладките да се лепи ново феродо така и с тоия съединител вие как мислите

а бе 4ух е тва дет се е изтрило да се смени само то като накладките да се лепи ново феродо така и с тоия съединител вие как мислите

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
Това са от миналия век неща да наковаваш феродо на съединител, може по принцип, но по добре си вземи нов диск, щото ще ти иде и притескателния, и тогава наистина ще я палиш тая колица, ако не е заминал вече и той, вместо да ходиш на майстор, питай първо за цената на нов феродов диск и лагер на съединителя, и ако ти е по мярка си ги вземай, 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
7 мнения
• Страница 1 от 1