Някой може ли да помогне за Е31?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Някой може ли да помогне за Е31?
Здравейте, подпалих чивиите на един мой другара да си купи една
8-ца (брутална машина - http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu= ... f1=details), та въпроса ми е някой наясно ли е тази кола как се подържа в БГ и дали дава някакви специфични дефекти и какво да се гледа като се взима... и изобщо дайте съвет че ние не сме наясно много много с подобна резчка
8-ца (брутална машина - http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu= ... f1=details), та въпроса ми е някой наясно ли е тази кола как се подържа в БГ и дали дава някакви специфични дефекти и какво да се гледа като се взима... и изобщо дайте съвет че ние не сме наясно много много с подобна резчка

- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
Да провери много добре за проблеми по електриката (особено компютъра) и окачване. Поддръжката ще е силно финансова :-) въобще не говорим за разхода на гориво, но предполагам щом е тръгнал да кара осмица горивото не му е проблем. Не е зле да провери и читава ли е легално (VIN, номера, КАТ, и др.)
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
обърнете внимание на скоростите-като гледам са ръчни и знам за лоши отзиви-от първа ръка е инфото.
електрониката на седалките също знам от първа ръка че се сбъгясва.
електрониката на седалките също знам от първа ръка че се сбъгясва.
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Относно тази 8-ца мога да кажа че е много запазена .Човека си я обича много и си я пази(из града я кара мах. с 30-40
)Единственото което ме притеснява е че я крие и не говори много за нея.Имам съученик който му е съсед и каза че дори жена му не знае къде е колата,но това ме навежда на мисълта че страха от кражба може да не е единствената причина ,защото как се е сдобил с нея никой не знае 

5 мнения
• Страница 1 от 1