Някой може ли да помогне за Е31?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 740i

Някой може ли да помогне за Е31?

Мнение от Milionera213 » 08 Дек 2004, 11:12

Здравейте, подпалих чивиите на един мой другара да си купи една
8-ца (брутална машина - http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu= ... f1=details), та въпроса ми е някой наясно ли е тази кола как се подържа в БГ и дали дава някакви специфични дефекти и какво да се гледа като се взима... и изобщо дайте съвет че ние не сме наясно много много с подобна резчка :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

Мнение от Osmicata » 08 Дек 2004, 11:53

Да провери много добре за проблеми по електриката (особено компютъра) и окачване. Поддръжката ще е силно финансова :-) въобще не говорим за разхода на гориво, но предполагам щом е тръгнал да кара осмица горивото не му е проблем. Не е зле да провери и читава ли е легално (VIN, номера, КАТ, и др.)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 08 Дек 2004, 12:15

обърнете внимание на скоростите-като гледам са ръчни и знам за лоши отзиви-от първа ръка е инфото.
електрониката на седалките също знам от първа ръка че се сбъгясва.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Malcho » 08 Дек 2004, 16:43

Абе Ники, нали ти е другар?
Това което съм чувал за 8-ците е проблеми с електрониката. Разхода не се коментира.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 08 Дек 2004, 23:16

Относно тази 8-ца мога да кажа че е много запазена .Човека си я обича много и си я пази(из града я кара мах. с 30-40 :shock: )Единственото което ме притеснява е че я крие и не говори много за нея.Имам съученик който му е съсед и каза че дори жена му не знае къде е колата,но това ме навежда на мисълта че страха от кражба може да не е единствената причина ,защото как се е сдобил с нея никой не знае :dunno:

Назад към Основен Форум