Преброяване на Е28-ците
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Аз отдавна съм ЗА такъв форум, така че подкрепям с две ръце идеята - евала за ентусиазма и отстояването на мненията
ПС - ако не, мисля че Е21-отбора няма да има нищо напротив да ви "приюти", макар да сте повече дори от нас
Ати

ПС - ако не, мисля че Е21-отбора няма да има нищо напротив да ви "приюти", макар да сте повече дори от нас

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Кире ей тая Красавица наподобява лекинко твойта Перла
И още ЕДНА Е28-ца за коснумация
Айде хАсане отвори ни местенце дет да си драскаме и ние за наште дребни Проблем4ето по Любимите ни КОраб4ета

И още ЕДНА Е28-ца за коснумация

Айде хАсане отвори ни местенце дет да си драскаме и ние за наште дребни Проблем4ето по Любимите ни КОраб4ета

Макар да не притежавам нито Е28, нито Е12 (за съжаление), смятам,че това са две от най-истинските БМВ-та, правени някога!Особено
Е12.....5-та серия за мен е лицето на БМВ, най-добре охарактеризираща марката....Просто тези два модела заслужават форум, посветен на тях..
Ето и от мен една снимка, от която лъха съвършенство, с която подпомагам да убедим началството за необходимостта от такъв форум
:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Искам да благодаря на Ати и на Исатис за подкрепата която ни оказват, а иначе не сме само това, просто на хората явно не им се пише щото искането и подкрепянето на форум иска и някво ангажиране, щото какво ще стане ако всички кажат За а пък после не се пише и не се посещава този форум тогава някой ще каже и то съвсем основателно абе вие тръбяхте и ни тормозехте пък сега изобщо не му обръщате внимание. Та затова предполагам, че има хора които си правят пас.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2