БМВ=hyundai????
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
БМВ=hyundai????
някой освен мен, дали забелязва, че новите бмв са 1 към 1 с хюндай? 5-ца, 6-ца, 7-ца? 1-ца не е и хюндай даже. още по-зле е, еби му майката. да не са се обединили бмв и хюндай?без да знам?
- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
Даа, чувам че и двигателите вече са корейски
Човече, опомни се, какъв Хюндай те гони? Лично мен дизайна на новите коли ми допада, не мога да кажа че сам така въодушевен като при класическите баварци но чак Хюндай ми идва множко. Ако някой собственик на Хюндай посред нощ слезе в гаража да си чекне колата, пак те взели та му я сменили с новата 6ица пича сас сигурност ще получи сърдечен пристъп от уплах като види смръщената й мутра.

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
На пръв поглед може да има НЯКАКВА минимална прилика, но детаилите правят разликата. Новата единица от далече може да прилича на Астра, на Хюндай, на квото щете, но като се доближи човек, веднага се вижда една много добре изпипана кола, да не говорим като се влзене вътре. А ако яа подкара тогава вече да не говорим.
Разликата е в детаилите.
Разликата е в детаилите.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: БМВ=hyundai????
simeon написа:някой освен мен, дали забелязва, че новите бмв са 1 към 1 с хюндай? 5-ца, 6-ца, 7-ца? 1-ца не е и хюндай даже. още по-зле е, еби му майката. да не са се обединили бмв и хюндай?без да знам?
аз лично споделям това мнение, но тук, в този форум имаме негласната уговорка да не говорим за тези неща, защото понякога излизат извън контрол и хората вместо да споделят мнения, започват да се обиждат. Когато има наличие на така обичан обект както БМВ, понякога е трудно да се преглътне дори мнението на приятел, което да е негативно. Прочети малко из старите теми и ще видиш мненията по въпроса, които не смятам, че трябва да са миродавни и да ни делят.
Вярно е, че всеки има право на мнение, но има някой неща, които е хубаво да останат неизказани или може би леко загатнати веднъж, без да се повтарят.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Това са пълни глупости, само човек, който няма никакъв усет към формата и дизайна може да напише такава безмислица! Първата серия не може да бъде сбъркана с абсолютно никоя друга кола на планетата поради своя уникален дизайн със силно изтеглено назад купе и много дълъг преден капак напомнящ на старите ретро зверове. Всички останали модели също са с уникални форми и дизайнерски решения каквито няма в други модели по-света, така че който тръгва да ги сравнява и то с хюндай няма никаква представа що е тва дизайн, яде ли се кво ли се прави!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

12 мнения
• Страница 1 от 1