Колегии НАЙ-НА КРАЯ
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
не се претиснявай пич винаги първата кола ти е любима..и аз така се чувствах когато се качих от м10б18 на М50Б20 ауууу
даже ще призная пред форума че като я взех първата вечер обикалях Пловдив и без да знам се озовах в София където заспах в колата...После ме хвана гнус щото предишния собственик си оставил навсякъде на задната седалка неговите малки бели копеленца
както и да е...Пролет да знаеш първата ти работа едно миене на салона вътре че не се знае какво е направено:)
Честито и от мене:)

Честито и от мене:)

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Еееееееее бравооо... ще се видим значи пак тука по дружбата... направо дай да те причисляваме към Шах тийм-а и да правим глупости по дългите и широки булеварди на Наща провинция
те много ора знаят ке тук е шероко и... нема какво да обеснявам всички знаят... или поне тея дето карат БМВ
Честита и безаварийна... да се похвалиш най-накрая и ще пием по една бира за твоя сметка...
Дилян Пенчев

Честита и безаварийна... да се похвалиш най-накрая и ще пием по една бира за твоя сметка...

Дилян Пенчев
добра е надявам се и стикер на клуба да лепне6 и 6е стане о6те по добра 

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=5037-- ако искте много смех про4етете тук!
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Колата е кукла пич.А и този цвят МММММММММММ ОБИЧАМ ГО !!!!!!(навява ми добри спомени с една М40-ка
)

от мноо далеч са тия докарали бря
аз ходих за една ис-ка до Нордхейм (почти в Англия
) ма и кьолн не близо.......
тва доказва само едно, че Тиф е прав! - Е30 ис са на изчезване и найстина са редки почти колкото Е30М3 (само че той говори за англия май във филмчето)

тва доказва само едно, че Тиф е прав! - Е30 ис са на изчезване и найстина са редки почти колкото Е30М3 (само че той говори за англия май във филмчето)
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3