има ли смисъл да се купува кола в тунингован двигател?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
има ли смисъл да се купува кола в тунингован двигател?
Какво ще кажете по въпроса? Примерно колата е на 100К+ километра, двигателя е пипан... Това дали няма да се окаже много губеща инвестиция в последствие ?
- BMW_320i_E46
- Потребител
-
Ами като не ти харесва махни си тунинг частите от двг.-то купи си един нов за 3-4к лева сложи го и си сложи повторно частите и си готов
нов двг с тунинг 

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Re: има ли смисъл да се купува кола в тунингован двигател?
[Georgi] написа:Какво ще кажете по въпроса? Примерно колата е на 100К+ километра, двигателя е пипан... Това дали няма да се окаже много губеща инвестиция в последствие ?
Аз не бих купил такава кола, освен ако не познавах собственика и знаех какво точно е правено по нея. По-скоро бих си купил същата кола без модификациите и бих ги направил сам, дори да ми предлагат нещо с тунинг точно какъвто аз изкам. Просто ще ми е по-спокойно така

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
руска ролетка, клоняща на недобра покупка, според мен
Поне аз като си купувам кола гледам да не е пипана по никакъв начин, независимо кой какво е правил по нея - пък после, ако ти харесва винаги можеш да си сложиш/направиш/дадат да ти направят някои допълнения.
Дори само заради факта, че ако нещо по купената кола се счупи заради тунингистка намеса, която не е била направена от теб, ще те накара да се чустваш неприятно.
Поне аз като си купувам кола гледам да не е пипана по никакъв начин, независимо кой какво е правил по нея - пък после, ако ти харесва винаги можеш да си сложиш/направиш/дадат да ти направят някои допълнения.
Дори само заради факта, че ако нещо по купената кола се счупи заради тунингистка намеса, която не е била направена от теб, ще те накара да се чустваш неприятно.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Ми много зависи кво е тунинговано и от кой и за колко пари
Щото кат влезе някое баварче в гаража на бай-Нешо от Казичене и му направят основен ремонт на мотора за 500лв. с труда , това също е тунинг , само дано не попадаш на такава кола щото тежко ти и горко
Иначе ако тунинга е направен грамотно и с пари и колата е карана човешки мисля че не е толкова страшно 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Бавареца е прав ,ама да попаднеш на такава кола................
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
bawareca написа: Иначе ако тунинга е направен грамотно и с пари и колата е карана човешки мисля че не е толкова страшно
Това според мене е невъзможно. Миналата седмица вечерта си седа на бул България по посока към ЕКО и си чакам на светофара за ляв завой по Дим. Несторов . Отсреща светва зелено и колоната тръгва по България само че посока Бояна. Излита едно сребърно Е30 315ti

Re: има ли смисъл да се купува кола в тунингован двигател?
kay написа:[Georgi] написа:Какво ще кажете по въпроса? Примерно колата е на 100К+ километра, двигателя е пипан... Това дали няма да се окаже много губеща инвестиция в последствие ?
Аз не бих купил такава кола, освен ако не познавах собственика и знаех какво точно е правено по нея. По-скоро бих си купил същата кола без модификациите и бих ги направил сам, дори да ми предлагат нещо с тунинг точно какъвто аз изкам. Просто ще ми е по-спокойно такаНо пък да купиш тунингована кола обикновено е по-евтино, защото парите хвърлени в тунинг са неимоверно много в сравнение с продажната цена на возилото... ама ти си преценяваш. Може да е много добра инвестиция, може да гръмне на 5тия километър.

е21 345 0-402м 12.18

10 мнения
• Страница 1 от 1