Търся БМВ ?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Мнение от Mr Charger » 18 Ное 2004, 18:54

Аз ти казвам какво да си купиш. 8) Най-разумното е да избереш автомобил, който след време ще можеш да препродадеш.
Автомобил, който има най-добра стойност.
За парите, които си заделил това са: Е30 318is и Е34 518i, 520i.
Аз лично препоръчвам Е30 318 is, защото двигателя е супер и окачването е подсилено. Само съм го тествал, но ще ти кажа едно: тази кола е луда за високи обороти и се държи страхотно при завои. Голямо удоволствие е да се кара. Е 36 318is, не прави такъв кеф тъй като задното окачване е различно от на Е30-ката.
За 5-6 хил. лева ще си вземеш перфектна E30 318is след 1990 г.
:D
Що се отнася до Е34, това е може би най-добре направеното БМВ за широкия потребител.
8)
Вземи 518i с М40 за икономия, но не очаквай емоции. 520i с М20 за повече fun, но и по-голям разход. За тези пари до 1991 г.
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

Потребител
Аватар

Мнение от freeman » 23 Ное 2004, 1:56

абе хора-няма кола която да е на десет години и да не е минала над 180-190 000км.освен,ако не е на някой набор на баба ми(а повярвайте ми тя почина отдавна на76г.) и основната му идея е била-аз имам супер кола в гаража.ако толкова сте загрижени да помогнете на момчето , му кажете кой модел дава най-малко дефекти и дали е много скъпо обслужването.и аз съм луд и болен фен на марката бмв,ама никога незабравям че купувам кола на старо.знаете отлично че новото си е ново.виждал съм и таксита вкарани от германия на по 5-6г.,а навъртяли 500 000км.та мисълтами е ,че рядко можеш да попаднеш на кола с много години,а малко километри.а иначе немеца по отношение на сервиза няма грешка. най-добре ще е ако е нов внос-да е от собственик а не от авто-къща.почти винаги колата е била обслужвана в сервиза до преди да я купиш.

Предишна

Назад към Основен Форум