Тест драйв / BMW xDrive

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 27 Окт 2008, 2:58

Аз пък много се радвам, че успях да поразтъпча Х6-цата и също така да похваля 320-ката, която освен, че е станала много красива след фейслифта се държи и невероятно добре на пътя при екстремални условия. Благодарности на домакините от Варна Карс, които се бяха постарали мероприятието да е на ниво както винаги и всичко да мине без инциденти. :ok:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Окт 2008, 8:22

Тошко, знаеш с какви размери съм и се учудих, че ми беше удобно на задната лява седалка в Х6 и това при положение, че и предната лява беше настроена да ми е удобна- доста изтеглена назад. 3а тези които не знаят: 190см и 120кг.- "дребен човечец" :mhihi: :mhihi: :mhihi: До Кранево бях с черното 525d и определено ми хареса мотора- добре се справя с тежкото купе и сериозно дърпа...
Изображение
Изображение

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 27 Окт 2008, 12:15

В сряда, живот и здраве, ще ходя до Пловдив, където са ми обещали да пробвам една X6 xDrive50i.
Четвъртък, ако всичко е минало добре, ще има снимки и може би видео. :)
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум