втулки за джанти
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- hemi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade
втулки за джанти
Колеги,някои беше споменал тук,за проблем с джантите му и се оказало втулки !
ТА въпросът ми е ,кои знае къде в София може да си купя втулки или още по-добре,къде има стругар които се занимава с подобни неща?
Искам да монтирам едни 17ки от W220 на една W124,но маи отвора на главината е друг,а и дупките за болтовете в джантата са по широки

Искам да монтирам едни 17ки от W220 на една W124,но маи отвора на главината е друг,а и дупките за болтовете в джантата са по широки

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Караш по Черни връх в посока Околовръстното, на кръстовището на Хладиника (където е хлебозавода) завиваш на дясно, на 50 метра в ляво има една бензиностанция (няква измислена "Бай Мангау Ойл"
DD ) веднага след нея е гумаджийницата! Мисля, че беше "Авто Груп" ама не съм сигурен - няма да я объркаш, голяма е и има няколко повдигвача отпред! Със сигурност ще ти свършат добра работа имат и стругар! Аз там съм правил фланци за джанти от А6 за да ги метна на W211 и стана перфектно! Успех 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- hemi
- кандидат ентусиаст
-
Мерси много колега!
знам къде е !То е наблизо до вкъщи,но като не ми се е налагало до сега!Утре сте изпратя бащата да се пробва
Дано станат, джантетата ина4е сте трябва да ги продавам 

знам къде е !То е наблизо до вкъщи,но като не ми се е налагало до сега!Утре сте изпратя бащата да се пробва

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
gazzzar написа:Караш по Черни връх в посока Околовръстното, на кръстовището на Хладиника (където е хлебозавода) завиваш на дясно, на 50 метра в ляво има една бензиностанция (няква измислена "Бай Мангау Ойл"DD ) веднага след нея е гумаджийницата! Мисля, че беше "Авто Груп" ама не съм сигурен - няма да я объркаш, голяма е и има няколко повдигвача отпред! Със сигурност ще ти свършат добра работа имат и стругар! Аз там съм правил фланци за джанти от А6 за да ги метна на W211 и стана перфектно! Успех
Стругара там го няма вече 2 седмици

- hemi
- кандидат ентусиаст
-
Опааа,кофти тръпка
някой да се сеща за алтернатива,аз все пак ще изпратя днес да проверят,но ако найстина 4овека не е там
а по въпроса за евтиния бензин,да не е някое менте
DD

а по въпроса за евтиния бензин,да не е някое менте

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
10 мнения
• Страница 1 от 1