За БМВ ентусиастите в Германия!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 17 Ное 2004, 14:44

Ако говориш за книжката няма да стане.Пробвал съм многократно.Това е ставало едно време преди да променят закона.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade

Мнение от hemi » 17 Ное 2004, 15:22

PESCHO успех на изпита :D
Прав е Breyton, за съжаление трябва да се ходи на изпит и което е по-кофти да се киха яко :( :oops: :!:
Ина4е сам 4увал приятел4ета дето след това си карат в БГ с ДЕ книжки,и ушким било по-добре понеже куките няма как да ти пишат акт! :DDD ;){}
Другото което ми направи впе4атление по въпроса с книжките,веднъж ми се слу4и в щатите да не ми признаят немската,а за мое у4удване ми признаха БГ книжката!!!!!!!!!! :DDD ,е не като " книжка" ,а кото документ за самоли4ност на летището,само защото е безсро4на и няма до кога е валидна! :D :D Друг интересен слу4аи,взимах кола под наем в едно задръстено село,в един централен щат и при представяне на шофиорската ми книжка -БГ служителката извади една малка тетрадка и ватре под БГ има6е снимки на нашите нови ли4ни карти и книжки!Щях да падна от изненада!Все пак знаят,4е ни има! :idea: :!: :lol:
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум