Хич не им разбирам на тия БМВта

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Хич не им разбирам на тия БМВта

Мнение от ataman » 14 Ное 2004, 19:45

Здравейте. Трябва ми помощ за покупката на кола, която случайно съвпада с вашата любима марка:) Даже не знам к'во Е се води ама ето линк:
http://eng.autoscout24.com/home/index/d ... 10000&zip=

та както казах, нямам никакви наблюдения над тези пущини и много бих се радвал на всякакви мнения.
Предварително благодаря.
Еdit: ей и някой да не ме вземи набелязаната плячка:)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Ное 2004, 19:51

Ами тва дето си го харесал е Е39, има и форум специално за него, погледни го и питай конкретно! ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 14 Ное 2004, 19:53

Е39-Еми...аз лично мога да ти кажа че това доста добра количка,но....то си личи и от цената-9500EUR!!! Другите момчета ще те информират повече!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 14 Ное 2004, 20:06

Сега попрочетох това-онова...разхода не е важен. Ама някои казват, че е нестабилна други, че е стабилна. За проблеми(да се разваля) не видях да пише много.
Ясно ми е,че зависи от гледането и от състоянието, в което е купена, но ме интерисува при добре гледане(без да се жалят стредства за поддръжка) и нормално каране(не да се правя на ралиджия), от къде най-често излизат проблеми за да знам какво да гледам.

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 14 Ное 2004, 21:22

както някой вече каза, най-добре е да попиташ във форума на Е39 :!:

иначе погледнах колата и мога да ти кажа, че изглежда добре и според данните от продавача е 1 ръка и добре поддържана и с 1 год. гаранция, която разбира се в БГ можеш да си я сложиш в рамка :DDD

Незнам какво разбираш под проблеми на този модел, но твърдения от вида "дали е стабилна или нестабилна" са несериозни.
Познати проблеми са например тракане на шофьорската врата при минаване през дупки и други дреболии. Мотора е М51 познат от Е34 (ICE и Didkoto могат да споделят мисли). Иначе както се сещаш поддръжката не е без пари! Този модел е пълен със сензори и наи различни тампони по окачването които някога требва да се сменят и не са ефтини.

Мога само да те посъветвам, да се поразтърсиш и по другите борси, както и във страницата на БМВ, където ще намериш за тези пари коли с повече ексри като сензор за дъжд, ксенон и парктроник, алуминиеви джанти, както и по-нови години!

Аватар

Мнение от DA WOLF » 15 Ное 2004, 1:50

тази цена е висока за ТДС-ка , на тия пари се намира 525d комън рейл 162 коня(влиза точно под акциза) върви мноо повече от тдс-а а харчи наполовина :idea: :idea: :idea:
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Назад към Основен Форум