БМВ морга във Варна ?!?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
БМВ морга във Варна ?!?
вчера разбрах че имало някъде из Варна автоморга, която се занимава само с БМВ-та но ситуацията беше такава че нямаше как да питам къде се намира... и много ме е яд...
някой знае ли къде се намира ?
някой знае ли къде се намира ?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
пролетта бях обиколил всички морги из Варна да търся туй-онуй - дреболии ,халоген ,лайсничка такива работи .. всеки като чуеше още Е36 - нищо нямам преди да съм казал какво ми трябва .. за Е34 повечко неща има ,за Е30 трябва да е още по добре .. но морга само за BMW - и да има незнам каде е .. ако някой е от Варна и знае - да пише 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
пак ще си отговоря сам на въпроса
намерих въпросната морга, но ходих в неделя и беше затворена (не съм влизал вътре да гледам кво има кво няма и т.н.)
намира се по стария път за Варна по посока влизане в града (като тръгнеш от колелото към града) има една уличка вдясно... моргата се пада отляво на Винпром-а който се намира там.. даже и самата морга се казва "Винпром" има 2-3 табели....

намерих въпросната морга, но ходих в неделя и беше затворена (не съм влизал вътре да гледам кво има кво няма и т.н.)
намира се по стария път за Варна по посока влизане в града (като тръгнеш от колелото към града) има една уличка вдясно... моргата се пада отляво на Винпром-а който се намира там.. даже и самата морга се казва "Винпром" има 2-3 табели....
6 мнения
• Страница 1 от 1