Красива кола, невзрачна жена

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Красива кола, невзрачна жена

Мнение от Фидел Кастро » 21 Окт 2004, 22:03

Днес около 17.55 спирам вехтото си Ауди да си платя сметката за джиесема почти до кръстовището м/у "Тодор Каблешков" и бул. "Бъкстон" и гледам нещо необичайно: BMW 120 D (това естествено го видях после). Слизам и започвам да гледам: Явно неопитна шофьорка. Куп грешки и гафове при маневрите и паркирането. Все пак си викам - "Гаджето свиква". Страшно лошо впечатление ми направи, че колата е ужасно мръсна и неугледна, но моето сърце усеща красотата и зад завесата. 8) 8) 8) Най-накрая излиза и тая - "О боже". Кривокрака и носи маратонки на босо с 7/8 дънки (иначе нахакана), нищо особено и т.н. :puke: Колата явно е взета на лизинг, защото имаше табела(легло на номерата) на INTERLEASE. И знаете ли кво си викам- "Това е поредната въздухарка (пирамида) с фалшиво (кухо) образование "На Запад" дето е на голяма заплата и сега купува, но после може и да плаче". Бимчето беше страхотен цвят - нещо между небесносиньо и цикламено. :yes: :yes: Ако не съм прав, чакам Вашите критики приятели. За съжаление не записах номера, но се опасявам да не ме обвинят в нещо.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Потребител
Аватар

Мнение от sinnerminner » 21 Окт 2004, 22:13

хихи
внимавай пирамидата да не е редовен посетител на форума
или пък гаджето й :twisted:
кога успяха да я изцапат тая единичка :?: :!: :?:
Не оставяй днешното ебане за утре!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 21 Окт 2004, 22:15

sinnerminner написа:хихи
внимавай пирамидата да не е редовен посетител на форума
или пък гаджето й :twisted:
кога успяха да я изцапат тая единичка :?: :!: :?:

И аз от това се боя!!! :D :D Обаче в неделя заминавам за 20 дена надалеко(повече от 5000 км по въздуха), дето нема да ме намерят!!!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Красива кола, невзрачна жена

Мнение от BMW_325i » 21 Окт 2004, 22:16

Фидел Кастро написа:Страшно лошо впечатление ми направи, че колата е ужасно мръсна и неугледна, но моето сърце усеща красотата и зад завесата. .

Хубва кон и под скъсан чул се познава :D
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Окт 2004, 22:59

хм.. аз лично мисля че една жена учила на запад и върнала се във бг и работеща работа която и позволява да си вземе на изплащане единичка е.. много по-читава от колкото една девойка дето са и посочили седмичката и са и казали- "честит рожден ден" :) не казвам че това е точно случая, но понеже така го написа- така ти отговарям :)

а това че е кривокрака... не всеки е перфектен...

а за мръсната кола... колата за много бизнес-хора е просто предмет. нищо повече. средство за изкарване на пари.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 21 Окт 2004, 23:18

alx е прав, но не става за въпрос за "мутреса". Определено тази не беше такава. Още веднъж подчертавам - спортен тип, но с явни недостатъци. По скоро - щерка или внучка на бивша (настояща ) номенклатура(заради тях караме скапани и вехти коли, а не например ДЗЗЗВЕРОВЕ, КАТОООО НОВОТОО МММММ555555555), а те ни се смеят, чрез подставените си лица. За перфектността си прав: Аз съм определено дебел, но не се сърдя на приятелите си. Въобще всичко е майтап - важното за мен е хубавата кола и хубавата жена.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Окт 2004, 0:07

виж колко много неща предположи без изобщо да имаш база за това... :) истината може да е много по-различна.. винаги го имай наум..

така както като на светофара се домъкне някоя мъничка хондичка сивик и ти изфорсира хамстера със въртележката така че чак да ти стане смешно... и после да се окаже че под предното капаче има турбина голяма колкото тази на аватара ти ;)

просто случайни мисли 8)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от sinnerminner » 23 Окт 2004, 14:26

и каква е поуката
че тая мадама има турбина отпред ли
Не оставяй днешното ебане за утре!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Окт 2004, 14:46

.
Последна промяна steeN на 24 Фев 2021, 0:49, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Окт 2004, 15:29

Човек който притежава кола И НЕ ВЪРШИ работа с нея и я държи в неугледен вид... не само, че неможе да я оцени, ами и тя му е ПОДАРЕНА, т.е. не е изкарал парите да си я купи с пот на челото! Безброй примери... :x

толкоз... :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Назад към Основен Форум