Красива кола, невзрачна жена

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Красива кола, невзрачна жена

Мнение от Фидел Кастро » 21 Окт 2004, 20:57

Днес около 17.55 спирам вехтото си Ауди да си платя сметката за джиесема почти до кръстовището м/у "Тодор Каблешков" и бул. "Бъкстон" и гледам нещо необичайно: BMW 120 D (това естествено го видях после). Слизам и започвам да гледам: Явно неопитна шофьорка. Куп грешки и гафове. Все пак си викам - "Гаджето свиква". Страшно лошо впечатление ми направи, че колата е ужасно мръсна и неугледна, но моето сърце усеща красотата и зад завесата. Най-накрая излиза и тая - "О боже". Кривокрака и носи маратонки на босо с 7/8 дънки (иначе нахакана), нищо особено и т.н. Колата явно е взета на лизинг, защото имаше табела(легло на номерата) на INTERLEASE. И знаете ли кво си викам- "Това е поредната въздухарка (пирамида) с фалшиво (кухо) образование "На Запад" дето е на голяма заплата и сега купува, но после може и да плаче". Бимчето беше страхотен цвят - нещо между небесносиньо и цикламено. Ако не съм прав, чакам Вашите критики приятели. За съжаление не записах номера, но се опасявам да не ме обвинят в нещо.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Назад към Основен Форум