За почитателите на Old School...
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
NeoPrint написа:На мен ми омръзна,аре стига ...
Me too.., всичко опира до различна гледна точка, различен вкус и до някой други работи за който е по добре да си замълча защото пак ще настанат спорове.По добре модераторите да заключат темата.

- Subsonic
-
Turturelo написа:DEFLEPPARD написа:Турту....
само едно нещо не разбрах...
как може сега да рисува коли които ще се произвсеждат чак след 15 години... все ми се струва че 2-3 години е напълно достатъчно време да се измисли един модел и да се пусне в производство... струва ми се абсурдно да се "чака" 10-15 години
Интересувай се повече от автомобили или конкретно от BMW ..![]()
Обикновено тестовете (технически) на един автомобил са около 2-3 години и това е на готов направен модел, което означава, че технологийте за него са изобретени поне 5 години преди това, а самия автомобил е създаден на хартия около 10 .. Примерно ще те излъжа с една две години, но Бенгъл работи над Е46 .. примерно '94та година
Така е било когато се правиха инженерни коли. От доста време срока е намален драстично и колите излизат за не повече от 5-6 години. Не ми се навлиза в подробности, но много от дефектите се отстраняват в првите години от живота на новия модел. Примери много.
Няма начин кола дизайн 2004 да е правена 1994. Това е наивно и смешно.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Има има и още как, да ти припомна ли преди колко години Мерцедес показаха Майбаха и кога го пуснаха а? Верно нема 10, некаде към 8-9 са 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
някой в първите страници беша написал, че новата шестица има по-агресивно излъчване от старата ... АБСУРД !!! единствената кола, която може да съперничи по ЗЛОБАТА в ОЧИТЕ !!!!! на Е24 е Е3. новите модели след Е46 са толкова миловидни, че единственото, което им остава е, че са красиви и, че по технически характеристики и удоволствие (!) от карането (предполагам) са оставили конкуренцията на светлинни години назад. нищо повече ... а едно време беше съвсем различно. Дано Туртурело да се окаже прав ако наистина след време се кефим и на новите модели така както сега на старите, но аз лично силно се съмнявам, че някога ще полудея на издънката Е65/66 както сега умирам всеки път, когато видя Е23
едвайсеиено
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Според мен в новите модели има много агресия. Освен това БМВ в момента следват различна линия от другите марки, и точно на това се дължи успеха и високите продажби в момента. Скандалния дизайн (самия факт, че е толкова обсъждан го прави скандален) прави марката индивидуална, а все по-често съвременния човек иска да е индивидуалист. Не е вярно, че дизайна на БМВ в момента се прави, за да се хареса на обикновения купувач. Напротив. Дори и тази тема показва, че това не е дизайн, който се харесва на всеки. Подписката, за която става въпрос, не доказва ли същото?! Дизайн, който би трябвало да се хареса на всеки правят Мерцедес например, и затова на мен лично не ми харесва изобщо. Дизайна за БМВ в момента е това, което беше за Сааб допреди няколко години - кола за индивидуалисти. Смел, агресивен, и различаващ се от всичко останало. Точно това търсят определена група от хора, на които не им пука дали този или онзи ще хареса странната задница, или заоблената муцуна, или праговете с неправилна форма - важното е на тях да си им харесва, и да се открояват от тълпата. Заради това БМВ се продава толкова успешно, и се надявам това положение да си остане така
А някои от вас направо ми звучат като дядо ми:
"По наше време, сичку си беше по-убу, момите беха по-убави, ляба по-вкусен, ракията - по-сладка"
Помислете малко над това: защо сега тези БМВ-та са класика? Защото за своето време са били нещо различно от останалата маса коли, точно както е сега, и съм сигурен, че след време и тези коли ще станат класика.

А някои от вас направо ми звучат като дядо ми:
"По наше време, сичку си беше по-убу, момите беха по-убави, ляба по-вкусен, ракията - по-сладка"

Помислете малко над това: защо сега тези БМВ-та са класика? Защото за своето време са били нещо различно от останалата маса коли, точно както е сега, и съм сигурен, че след време и тези коли ще станат класика.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
искам да видя 2015 година какво ще напишете всички... ще се различава ли от това което мислите сега?
случаен въпрос

случаен въпрос

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
Добре, искам някой да си сложи ръка на сърцето и да ми каже, че последната 'седмица' е по-красива от всички досегашни или от поне една от тях. айде, другите "творения" на убиеца на BMW може евентуално да се приемат и след време, но 'седмицата' е ужасна ... по стандартите на BMW
едвайсеиено
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
E-24 написа:Добре, искам някой да си сложи ръка на сърцето и да ми каже, че последната 'седмица' е по-красива от всички досегашни или от поне една от тях. айде, другите "творения" на убиеца на BMW може евентуално да се приемат и след време, но 'седмицата' е ужасна ... по стандартите на BMW
Добре де, за 7-цата не споря

И на мен не ми харесва.
Друго, което не ми харесва лично на мен в новите БМВ-та е дизайна на интериора, например козирката над екрана на 5-цата... Но външния дизайн ми харесва много.
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
мен ме кефи на мах ...само дето се нуждае от шофьор ,че в центъра е тегаво... особенно ако е 12 цилиндровата
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4