Малко наблюдения от Видин...
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Малко наблюдения от Видин...
През уикенда отскочих до този непознат до момента за мен град. Знаех само,че безработицата е голяма и половината видинчани са в Италия или Америка... Та, карам си, както подобава през Петрохан, стигам Монтана и след това започвам да се разминавам с все повече БМВ-та. Пристигам във Видин, правя един тур докато уцеля едно кафе в центъра и какво виждам - всяка трета кола в града е БМВ! Преобладават Е36. Не липсват разбира се откровени заемки от пернишите тунунг-специалисти, но като цяло срещнах доста гледани коли. Идеята на цялото предисловие беше,че там има доста фенове, а във форума липсват или поне на мен са ми убягнали. Сложих някоя и друга визитка под чистачките, да се надяваме,че ще се заинтересуват. А ако присъства някои от Видин или региона, мисля,че има поле за разширяване на общността и натам. А, между другото, града се оказа доста приятен 

Never mistake motion for action...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Има, има
Аз наполовина съм от там и си ходя от време на време.
И аз познавам някои хора с БМВ от там , но проблема е че те не са го взели от любов към марката, а от факта че е БМВ и местните девойки яко кълват(изпитано е
) силно се съмнявам че някои от тях въобще ще си направи труда да влезе във форума да види за какво става въпрос. Опитах се да обясня на един такъв индивид за клуба, той ме прекъсна и ми вика с насмешка: "Да,бе знам ги тия, събират се на някаква бензиностанция...." и точка по въпроса - нулев интерес, а иначе е ГОЛЕМИЯ БМВ ФЕН- No comment.... 

И аз познавам някои хора с БМВ от там , но проблема е че те не са го взели от любов към марката, а от факта че е БМВ и местните девойки яко кълват(изпитано е

- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
И аз съм от Видин, но много рядко ходя на там. Иначе познавам доста хора с такива коли. Определено BMW е класика за града първите 20-30 коли се движеха още в далечната 1991. Около контрабандите и ДДС историите през последните години започнаха да се карат все по-мощни и нови BMW-та, често от хора със съмнителен произход - нашите мургави събратя 

Niky Georgiev
3 мнения
• Страница 1 от 1