Вакантно място за администратор..
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
За жалост още един готин човек които си разбира от работата си отива заради завистта, подлостта и гадорията с които са надарени някои българи
(щото хората винаги завиждат и злословят по адрес на този който работи повече от тях и който е по-готин от тях/не те четкам ама просто си Велик Туртурело:yes::yes::yes::yes:/ и т.н. и винаги стават големите мизерии)
не мога да разбера как някои шматка се е изгаврил със точно този човек, който е дал всичко от себе си и как само с няколко неправилни и неверни думи може да прее*еш чуждия живот
а сега и форума също ще иде по дяволите само заради някои *********(аиде да не се прая на каруцар че съм малък)
просто не виждам кои ще замести Туртурело на тоя пост и ако има желаещи как ще подобрят този форум и как ще го поддържат
жал ми е че Туртурело оставя някъкви ********** да му приказват зад гърба и да им се връзва, но той си решава кво ще прави занапред
и накрая да кажа че за мен няма никой по-голям ентусиаст от Туртурело дето да е направил толкоз за БМВ ентусиастите в България
за разлика от някои други в тоя форум които искат да стане обратното
(щото хората винаги завиждат и злословят по адрес на този който работи повече от тях и който е по-готин от тях/не те четкам ама просто си Велик Туртурело:yes::yes::yes::yes:/ и т.н. и винаги стават големите мизерии)
не мога да разбера как някои шматка се е изгаврил със точно този човек, който е дал всичко от себе си и как само с няколко неправилни и неверни думи може да прее*еш чуждия живот

а сега и форума също ще иде по дяволите само заради някои *********(аиде да не се прая на каруцар че съм малък)
просто не виждам кои ще замести Туртурело на тоя пост и ако има желаещи как ще подобрят този форум и как ще го поддържат
жал ми е че Туртурело оставя някъкви ********** да му приказват зад гърба и да им се връзва, но той си решава кво ще прави занапред
и накрая да кажа че за мен няма никой по-голям ентусиаст от Туртурело дето да е направил толкоз за БМВ ентусиастите в България
за разлика от някои други в тоя форум които искат да стане обратното

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
това мнение беше много тъпо и го махнах
Последна промяна GTS на 11 Сеп 2004, 14:36, променена общо 4 пъти
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Turturelo написа:Да кажа и аз нещо ..![]()
В Клубния форум се изписаха доста неща по мой адрес с големи червени букви, с малки черни, чух доста неща казани зад гърба ми от хора, които съм смятал за близки и т.н. и т.н.
Разберете ме правилно - аз съм човек на думата, обещал ли съм нещо - правя го, хвана ли се да правя нещо - правя го от сърце и душа ... не е ли така - не се хващам! Попаднах в този форум малко след създаването му, дълго време четях и не пишех нищо, след това започнах да взимам участие в Car Audio форума, защото ми беше най-ясната тема, след това Андро ми предложи да бъда модератор там, после станах такъв и на Основния Форум и след известно време станах Администратор. До преди 2 месеца смея да твърдя, че съм чел всяко едно мнение, на всеки един потребител от създаването на форума ... вижте колко са те на брой .. Винаги съм се възхищавал на този форум, на обществото, което създадохме тук, на приятелските ни отношения, на това, което сме постигнали заедно заради чистата неподправена идея! В един момент постигнах и една от мечтите на живота си - да работя нещо (каквото и да е) свързано с автомобилите и в частност с BMW.. по-близките ми приятели от форума знаят как успях да стигна до тази работа. Трима от Вас, които бяха с мен при заснемането на тв предаването, където бях избран станаха свидетели на оригиналния дубъл при класирането ми ... този който излъчиха беше втория .. първия го отрязаха, защото ми потекоха сълзи от щастие (не ми пука какво ще си мислите за мен в този момент) - бях най-щастливия човек на Света! След всички премеждия и емоции около този Клуб и Форум, се появиха хора, които подложиха ентусиазма ми на съмнение, започнаха да се пишат и говорят грозни неща като това, че нямам BMW не ме прави ентусиаст като всички останали.. това е немога да го понеса! Нали знаете как в един момент нещо във Вас се пречупва? Нямам желание да пиша от сърце и да споделям примери, защото те няма да върнат магията в мен! Не премахването ми от Управителния съвет е причината да искам да бъда сменен от администраторския пост. Не ме интересува мястото в УС. На миналото събрание бях предложен, защото просто нямаше кой да застане там! Не присъствах на Събранието, което мина, защото неможах да откажа на семейството ги отменя в един ангажимент! За мен семейството и приятелката ми са над всичко останало! Каквото искат да говорят всички, които не им допадам - това няма да се промени! Мога още много да пиша и давам примери, но ме боли сърцето и съм огорчен! Подчертавам желанието ми да не бъда вече администратор няма абсолютно нищо общо с премахването ми от УС!!! Дори, когато ми се обадиха да ми кажат, вместо да кажа "здравей", попитах "махнаха ли ме" .. Опитах се милиони пъти да обединя хората, да обясня, че няма какво да делят в този клуб, просто не очаквах такова развитие! Не очаквах, когато говоря с някого очи в очи да получавам усмивки, а зад гърба да ми забиват нож ..
Благодаря, на всички за добрите думи, но съм взел окончателно решение и няма да го променя!
не знам кво точно трябва да направя за да отговоря точно на тоя ти постинг затова пействам цитата....
аз съм един от хората които те познават сравнително слабо и въпреки това ми е пределно ясно че си мъж с топки, а не като една малка (надявам се) част от юзерите дето избиват комплекси и си праят вятър (или нещо от сорта)... както и да е...
вече знаеш кво е да ти забият нож в гърба... предполагам го знаеп и по-отдавна... според мене тва нещо трябваше да го очакваш и да не допускаш да те нарани, обиди или нещо от сорта... все пак сме българи и дори историята учи че винаги когато на едно място се съберат повечко хора има и комплексари и завистници и всякакви.. дори Левски е предаден от булгари... искам да кажа че това което се е случило е в рамките на "нормалното" в нашата си българска реалност, просто не е трябвало да обръщаш внимание на всички тия изказвания (повечето най-вероятно първо са били написани и чак тогава евентуално някой е мислил кво е писал...)
всички качества който имаш са безспорни, и това че някой ги оспорва си е лично негов проблем а не твой... съвсем нормално е някой да подложи на съмнение ентусиазма ти, но не е нормално ти да се засягаш чак толкова много... ми нали утре някоя може да ти каже че не можеш да е*еш... и нея ли ще се стараеш да обедиш в обратното... или пък някой щи каже че не можеш да пиеш - и на него ли ще се доказваш... всеки може да реши че ти аджеба не си можел или не си бил нещо.... и тва не е само във форума ясно ти е предполагам...
важното е че тия които те познават истински са те признали, имаш си семейство, приятели, приятелка и т.н... къв ти е проблема... някво тъпо пишлеме (или не чак толкоз малък и тъп мъж) ти е подхвърлил нещо.... и тва се е случило няколко пъти.. и кво от това ? мене ако питаш нищо не е станало - просто някой си е начесъл езика и тва е... лесно е да се говори и критикува отстрани, лесно да се сипят обвинения по чужд адрес, а ти пък като "човек от властта" си лесна мишена за тия нападки... съжелявам че са ти нагорчали толкова много - не е трябвало да го допускаш просто...
някой ти е забил нож в гърба ? - ми майната му, то си е за негова сметка, ти си оставаш същия със същите семейство и приятели (или почти) и това че някой те е предал може повече да те радва отколкото да те натъжава... и щи кажа защо - защото по тоя начин хората минват през ситото на живота, голяма част от тях отпадат но тия които остават са сигурни, верни, проверени от времето, или както искаш ги наречи но с една дума - плявата отпада и остава само качественото...ай спирам да пиша че май пак не успях да кажа точно това което искам... но надявам си го разбрал (предполагам че си го знаеш... все пак си на тоя свят доста повече време от мене)
та.. това е моето мнение в общи линии, вече си взел решение и не вярвам да се отметнеш от него но просто не съм съгласен с него... не бива да позволяваш на подобни неща или хора да те отказват от нещата с които се занимаваш...
тва е все едно един хирург с 20 годишна практика дето е спасил 2-300 човешки живота да се откаже изведнъж от работата си защото са се намерили 4-5 самозванеца които са му казали че е некадърник....
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Браво.... Просто нямам думи по-неразумно нещо от това май тук скоро не бе се случвало....
Не съм от най-редовните в този форум също и от най-разбиращите. Просто спрях да пиша постове защото се навъдиха разнообразни индивиди (ако мога така да ги нарека) който знаят, разбират, могат все едно сега са открили топлата вода....ама това е друга тема.
Та сега е време администратори да бъдат някой 15-16г. пубери и да знаете ще е мноооого весело... Тогава може да се кръсти "BMW CLUB на пубера"
Жалко много жалко, че човек с опит и компетентност си отива така...
Turturelo
Не съм от най-редовните в този форум също и от най-разбиращите. Просто спрях да пиша постове защото се навъдиха разнообразни индивиди (ако мога така да ги нарека) който знаят, разбират, могат все едно сега са открили топлата вода....ама това е друга тема.
Та сега е време администратори да бъдат някой 15-16г. пубери и да знаете ще е мноооого весело... Тогава може да се кръсти "BMW CLUB на пубера"
Жалко много жалко, че човек с опит и компетентност си отива така...
Turturelo

Последна промяна Терзийски на 12 Сеп 2004, 21:32, променена общо 1 път
- Azrail
- UFO Pilot
-
Съжалявам за дългия текст, ако стане такъв, просто ще пиша, каквото ми е на сърцето...
Аз разглеждам този форум от може би година и нещо, но се регнах съвсем наскоро... Това прави ли ме по-малко ентусиаст от хората с регнати никове отпреди 2 години?
За хората с БМВ-та няма да говоря, защото вече не съм от тях - катастрофирах наскоро много лошо и реших да продавам колата... Но аз например до сега съм срещал ентусиазирани по марката не по-малко от мене (не говоря за история на БМВ АД, коя година кола кое Е?? е и т.н., говоря за обич по автомобила от хора, които за мое лично огромно съжаление, наистина огромно, нямат парите дори и Е21 да си позволят), без БМВ-та, и това не ги прави по-малко "ентусиасти" от мен, напротив... Аз видях и повярвах, блажени тези, които без да видят, са повярвали...
Туртурело, моята мечта е и аз някои ден да работя за тази компания - не за парите, а заради самото име... Затова ти завиждам приятелски, без злоба, и ти се кефя наистина много...
И всички тези отровни слова (за сърцето ми, не го разбирай погрешно) от твоя страна?... Аз съм от мълчаливите наблюдатели по принцип, но след такива думи не мога да стоя и да гледам безучастен.
Не съм запознат отблизо с факторите, които са те накарали да пост-неш тази тема, но мисля, че се досещам... За да стигнеш до поста, на които си в момента, си срещал пречки, предполагам, мноооого по-големи от тази, която ти бе сервирана. Те накараха ли те да се откажеш? Хм??? Не, както виждам... Аз наистина бих поставил под въпрос ентусиазма ти ако наистина се откажеш от този пост на администратор. До сега съм вярвал и все още вярвам, че в материалния свят, в който живеем, все още са останали хора с ценности, които имат реална преценка за нещата. Моля те, не ме разочаровай. В момента си играеш на обидено дете, което, обидено от връстниците си, захвърля бясно макетите на БМВ-колички и казва, че няма да си играе повече... Стига бе, човек, та то е в кръвта ти! Не ме разбирай погрешно (не съм изобщо добър в изразяването на каквото и да е, недей да си правиш грешни изводи), опитвам се да ти кажа, че, колкото и банално да звучи, без теб този форум няма да е този форум... Това е единствения форум, в който съм се регнал, прави си изводите.
Така, относно казана дума - хвърлен камък - не винаги е така. Не те моля да не удържиш на думата си, моля те да си я вземеш обратно и да премислиш пак нещата. Имаме нужда от теб, човече, не ни подвеждай. НЕ Е целия форум отговорен за некомпетентността на единци...
Аз разглеждам този форум от може би година и нещо, но се регнах съвсем наскоро... Това прави ли ме по-малко ентусиаст от хората с регнати никове отпреди 2 години?
За хората с БМВ-та няма да говоря, защото вече не съм от тях - катастрофирах наскоро много лошо и реших да продавам колата... Но аз например до сега съм срещал ентусиазирани по марката не по-малко от мене (не говоря за история на БМВ АД, коя година кола кое Е?? е и т.н., говоря за обич по автомобила от хора, които за мое лично огромно съжаление, наистина огромно, нямат парите дори и Е21 да си позволят), без БМВ-та, и това не ги прави по-малко "ентусиасти" от мен, напротив... Аз видях и повярвах, блажени тези, които без да видят, са повярвали...
Туртурело, моята мечта е и аз някои ден да работя за тази компания - не за парите, а заради самото име... Затова ти завиждам приятелски, без злоба, и ти се кефя наистина много...
И всички тези отровни слова (за сърцето ми, не го разбирай погрешно) от твоя страна?... Аз съм от мълчаливите наблюдатели по принцип, но след такива думи не мога да стоя и да гледам безучастен.
Не съм запознат отблизо с факторите, които са те накарали да пост-неш тази тема, но мисля, че се досещам... За да стигнеш до поста, на които си в момента, си срещал пречки, предполагам, мноооого по-големи от тази, която ти бе сервирана. Те накараха ли те да се откажеш? Хм??? Не, както виждам... Аз наистина бих поставил под въпрос ентусиазма ти ако наистина се откажеш от този пост на администратор. До сега съм вярвал и все още вярвам, че в материалния свят, в който живеем, все още са останали хора с ценности, които имат реална преценка за нещата. Моля те, не ме разочаровай. В момента си играеш на обидено дете, което, обидено от връстниците си, захвърля бясно макетите на БМВ-колички и казва, че няма да си играе повече... Стига бе, човек, та то е в кръвта ти! Не ме разбирай погрешно (не съм изобщо добър в изразяването на каквото и да е, недей да си правиш грешни изводи), опитвам се да ти кажа, че, колкото и банално да звучи, без теб този форум няма да е този форум... Това е единствения форум, в който съм се регнал, прави си изводите.
Така, относно казана дума - хвърлен камък - не винаги е така. Не те моля да не удържиш на думата си, моля те да си я вземеш обратно и да премислиш пак нещата. Имаме нужда от теб, човече, не ни подвеждай. НЕ Е целия форум отговорен за некомпетентността на единци...
MORE BEER!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Еххххх Българиииоооооо, няма да се променим никога към по добро. Подкрепям Туртурело и ако има някакъв начин да му се отблагодарим за това което този мъж, направи през тези 2 години и половина за форума да го направим 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Момчета нещо не сте доразбрали. На Владо никой не му е казал дума на криво! Изразено бе мнение,че щом насрочва събрание е редно да присъства.Нали така?
Всички имаме семейства,а някой от нас и деца,но отделихме 1/2 от Съботата за събранието.
Какво и как са му предали после аз незнам,но виждате резултата.
На мен лично наистина ми е трудно да си обясня защо фен на БМВ има пари да кара друга кола,а не БМВ? Не се заяждам или казвам,че Владо не е фен! Просто за мен това остава парадокс.
И още нещо,не мислите ли,че темата заприлича на латино-американски сериал.То са чувства,то са страсти.... Големи хора сме и не ни отива. Хайде по същество и с аргументи...
Накрая искам и аз да призова Turturelo да не се поддава на емоций и още веднъж да премисли решението си.Критиката не е повод за обида ,а за изводи за да вървим напред.
Всички имаме семейства,а някой от нас и деца,но отделихме 1/2 от Съботата за събранието.
Какво и как са му предали после аз незнам,но виждате резултата.
На мен лично наистина ми е трудно да си обясня защо фен на БМВ има пари да кара друга кола,а не БМВ? Не се заяждам или казвам,че Владо не е фен! Просто за мен това остава парадокс.
И още нещо,не мислите ли,че темата заприлича на латино-американски сериал.То са чувства,то са страсти.... Големи хора сме и не ни отива. Хайде по същество и с аргументи...
Накрая искам и аз да призова Turturelo да не се поддава на емоций и още веднъж да премисли решението си.Критиката не е повод за обида ,а за изводи за да вървим напред.
абе работата тръгна да се вмирисва вече и не знам как ще я оправим
"винаги когато има нещо което работи и то на максимум, все ще се намери нещо да се повреди и да прецака цялата работа" - макар и да го е казал ония веселяк Мърфи в повечето случаи все така става
аре мир и да се надяваме че Туртурело ще размисли..............
и нека силата на N2O бутилката бъде с вас
"винаги когато има нещо което работи и то на максимум, все ще се намери нещо да се повреди и да прецака цялата работа" - макар и да го е казал ония веселяк Мърфи в повечето случаи все така става
аре мир и да се надяваме че Туртурело ще размисли..............
и нека силата на N2O бутилката бъде с вас
- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
Боже, какво става тук!
Момчета, не бях влизал от страшно много време, непрекъснато пътувам някаде и тъпото извинение, че нямам време или достъп до РС започна да важи ;-(( както и да е, влизам и какво да видя, Роската си трагнал!!!!!????!!!!! Туртурело понася глупости, Андро го няма, честно, иде ми да се застрелям. В началото се зарадвах, че има толкова много нови регистрирани членове, но после се позачетох и ща не ща виждам разлика с предишния форум, от преди две години. Мъка ми е, като се върна Април (сега ви пиша от Торонто, Северноамериканската столица на М3-ките
) се надявам да се видим и на бира да решим какво трябва да се промени, за да не си отиват хора като изброените, сърдечни поздрави, Боби

Момчета ентусиазма е нещо което повечето от вас разбират погрешно. А Туртурело го разбирам напълно. Бях админ на форум с приблизително 100 000 съобщения и около 400-600 нови на ден и не е лесно. Повечет юзъри си мислеха че да си администратор ти дава пълната и безгранична власт. Да триеш постове и да блокираш достъпа на хора до форума. Но това са много крайни мери до които се прибягва. И там всичко започна с ентусиазъм. При една подобна ситуация форума в който бях админ просто започна бавно но сигурно да умира. За съжалени след около четри месеца форума престана да съществува. И там имаше сбирки и редовни мероприятия (форума нямаше нищо общо с автомобили). В един момент нодошлите юзъри на форума се опитаха да направят тиха революция. Не успяха от първият път. Но много хора си тръгнаха. А ентусиазма просто тръгна в друга посока. Хората които създадохме онзи форум все още подържаме връзка но тези "революционери" са забравили и за това че някога е съществувал.
Истинският ентусиазъм никога не умира. Той просто започва да придобива други измерения. НО това не значи че угасва напротив става по силен. Но също така се развива и защитен механизъм срещу псеводоентусиазъма. СИлно се съмнявам че Туртурело ще промени решението си. А на неговия замесник няма да му бъде никак лесно както и на самият Туртурелно не му е лесно. МОже само да му помогнете и на Туртурело и на неговият замесник/ци. Защото работата по форума тепърва няма да става по малко или по лесна. Тя изисква и много време пред комютър и много желание.Прочетох мнения за заплащане тук ни е събрал ентусиазма а не парите това са две много различни неща. Две несъвместими неща бих казал.
" There is no `I` in the team , but there is `we` in `weapon`" а тук би трябвало всички да сме от един отбор.
Форума не се прави от администраторите а от потребителите. Администраторите просто следя за някои прости и елементарни правила. Администратора е пръв сред равни. А вие май не го осъзнавате това. А доколкото виждам администраторите тук са доста съвестни което е доста тежка задача. Оценете това. Усилията са доса големи които те трябва да полагат.
Истинският ентусиазъм никога не умира. Той просто започва да придобива други измерения. НО това не значи че угасва напротив става по силен. Но също така се развива и защитен механизъм срещу псеводоентусиазъма. СИлно се съмнявам че Туртурело ще промени решението си. А на неговия замесник няма да му бъде никак лесно както и на самият Туртурелно не му е лесно. МОже само да му помогнете и на Туртурело и на неговият замесник/ци. Защото работата по форума тепърва няма да става по малко или по лесна. Тя изисква и много време пред комютър и много желание.Прочетох мнения за заплащане тук ни е събрал ентусиазма а не парите това са две много различни неща. Две несъвместими неща бих казал.
" There is no `I` in the team , but there is `we` in `weapon`" а тук би трябвало всички да сме от един отбор.
Форума не се прави от администраторите а от потребителите. Администраторите просто следя за някои прости и елементарни правила. Администратора е пръв сред равни. А вие май не го осъзнавате това. А доколкото виждам администраторите тук са доста съвестни което е доста тежка задача. Оценете това. Усилията са доса големи които те трябва да полагат.
Всички са тръгнали на там НО АЗ не бързам.
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3