книжки...на 17 от 2005

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 03 Окт 2004, 0:17

...и процента на ПТП-тата рязко ще скочи. Ма кво значение има на колко години си. Може и на десет да ги дават тия книжки. Язе викам да ги дават само ако имаш определен ръст. Да речем 1.60 е достатъчно. Не си ли пораснал достатъчно батка - бегай да караш колело.
Тъй де.
Иначе кво се получава - кола върви, волан се върти, човек се не види :roll:
А, за жените - само според гръдната обиколка. Да речем 80. Немаш ли - бегаш при тате да инвестира в силикон :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 03 Окт 2004, 6:17

Откога ще им забранят да спират без причина казвате??? Вие карате ли след 8 вечерта, щото мене всяка нощ си ме спират и проверяват? От Сряда съм навъртял има няма към 500км нощно време из София и досега са ме спряли тамън към 5-6 пъти а тепърва имам да се прибирам така че най вероятно ще сефтосам и сутрешната смяна.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Окт 2004, 10:40

Tano написа:Откога ще им забранят да спират без причина казвате??? Вие карате ли след 8 вечерта, щото мене всяка нощ си ме спират и проверяват? От Сряда съм навъртял има няма към 500км нощно време из София и досега са ме спряли тамън към 5-6 пъти а тепърва имам да се прибирам така че най вероятно ще сефтосам и сутрешната смяна.

Мене скоро не са ме спирали щото си джиткам по един и същ маршрут и то не късно вечер, но преди като излизам към 23 часа и се прибирам 3 и + сутринта задължително ме спират за проверка та и за алкохол намекват и багажника ми гледат и т.н... мене това лично не ме дразни щото трябва да има някви такива проверки малко или много все си хващат по някой нередовен.. сега отделен въпрос е че нищо не му правят или му взимат парите... но по-добре така отколкото да се бездейства и престъпниците на ни налазят като хлебарки :idea:

Дилян Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум