Aйдееее и аз изгърмях....
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
ati написа:бе и аз си мислех за планински път, ма нали карам БМВ и не се сетих за знак - начало на готин планински път
Пробвай тази комбинация, само че с по-голяма цифра отдолу:

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
lowdriver написа:А някой,случайно,да са го викали за справка в районното,а не в КАТ?!Ако имате някаква
представа за какво може да става дума - моля,пишете!
Ето бе http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=12094&highlight=
Ама не знам за какво ме викат

May the BMW force be with you!
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
отиди ама без книжка на жена ми така и я взеха...
.... извикаха я за справка и хоп 3 месеца без право на управление на мпс

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Ти добре го успокои 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Оф топиците станаха много....
Сега отново по темата. Направих всичко възможно да си оправя нещата без да ходя в.... КАТ (КИНОТО
).....и успях, но...... разбрах горе-долу кви са ми били нарушенията (то не било едно, а ме били снимали на две различни места
), значи първо съм минал с 60км/ч пред една детска градина (ограничение 40км/ч), второто не знам къде е снимано, но при ограничение 50 аз съм минал със 110км/ч
Равносметката от двете щеше да бъде -18 точки отнемане на книжката за 3 месеца и бая голяма глоба!
ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО
Значи разпитах и сега имам достоверна информация, че на Цариградско има около 20 статични камери и из целия град има пет мобилни групи (но скоро щели да бъдат повече):evil:
ВНИМАВАЙТЕ

ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО
Значи разпитах и сега имам достоверна информация, че на Цариградско има около 20 статични камери и из целия град има пет мобилни групи (но скоро щели да бъдат повече):evil:

ВНИМАВАЙТЕ
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
gazzzar написа:имам достоверна информация, че на Цариградско има около 20 статични камери

X-citer написа:gazzzar написа:имам достоверна информация, че на Цариградско има около 20 статични камери
![]()
![]()
Това е убийствена цифра!!! Ако наистина е така много от нас ще изгорят. Лично аз минавам от там поне 2-3 пъти на ден и почти винаги съм с поне 20-30 км над ограничението. Направо не ми се мисли....
Да и аз така там лимита е 80 аз редовно ( всеки път) карам с около 100-120... И минавам цариградско поне 5 пъти на ден...

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3