Aйдееее и аз изгърмях....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 29 Сеп 2004, 13:13

ati написа:бе и аз си мислех за планински път, ма нали карам БМВ и не се сетих за знак - начало на готин планински път :wink:

Пробвай тази комбинация, само че с по-голяма цифра отдолу:
Изображение
Изображение
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 29 Сеп 2004, 13:21

lowdriver написа:А някой,случайно,да са го викали за справка в районното,а не в КАТ?! :roll: Ако имате някаква
представа за какво може да става дума - моля,пишете!

Ето бе http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=12094&highlight=
Ама не знам за какво ме викат :evil: да не би и теб да викат ?
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 29 Сеп 2004, 15:43

отиди ама без книжка на жена ми така и я взеха... :bcry: .... извикаха я за справка и хоп 3 месеца без право на управление на мпс

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 29 Сеп 2004, 16:33

Ти добре го успокои :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 30 Сеп 2004, 7:25

Оф топиците станаха много.... 8) Сега отново по темата. Направих всичко възможно да си оправя нещата без да ходя в.... КАТ (КИНОТО :D ).....и успях, но...... разбрах горе-долу кви са ми били нарушенията (то не било едно, а ме били снимали на две различни места :shock: ), значи първо съм минал с 60км/ч пред една детска градина (ограничение 40км/ч), второто не знам къде е снимано, но при ограничение 50 аз съм минал със 110км/ч :oops: :!: Равносметката от двете щеше да бъде -18 точки отнемане на книжката за 3 месеца и бая голяма глоба!

ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО
Значи разпитах и сега имам достоверна информация, че на Цариградско има около 20 статични камери и из целия град има пет мобилни групи (но скоро щели да бъдат повече):evil: :evil: :evil:

ВНИМАВАЙТЕ
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 30 Сеп 2004, 15:27

gazzzar написа:имам достоверна информация, че на Цариградско има около 20 статични камери

:shock: :shock: :shock: Това е убийствена цифра!!! Ако наистина е така много от нас ще изгорят. Лично аз минавам от там поне 2-3 пъти на ден и почти винаги съм с поне 20-30 км над ограничението. Направо не ми се мисли.... :(
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 30 Сеп 2004, 16:19

X-citer написа:
gazzzar написа:имам достоверна информация, че на Цариградско има около 20 статични камери

:shock: :shock: :shock: Това е убийствена цифра!!! Ако наистина е така много от нас ще изгорят. Лично аз минавам от там поне 2-3 пъти на ден и почти винаги съм с поне 20-30 км над ограничението. Направо не ми се мисли.... :(

Да и аз така там лимита е 80 аз редовно ( всеки път) карам с около 100-120... И минавам цариградско поне 5 пъти на ден...

:shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 30 Сеп 2004, 17:53

абе както вика Боби турбото в оная негова песен

Айде мацко ,с 220 ,по цариградско !
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум