Кампания: BMW Клуб България против тютюнопушенето

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 '02 525 dA touring

Мнение от Kala » 17 Сеп 2004, 13:46

То и аз не пафкам, ама покрай мен всичко пуши, т.е. дишаме си яко дима и почти си пушим. Т. нар. ПАСИВНИ пушачи. Честито:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 20 Сеп 2004, 12:15

абе tzvet4o ли си къж си незнам ама за правата не си прав и без друго освен алкохол цигари и жени друго почти не остава (изключвам BMW-тата) аре стига вече , който не иска да не пуши това не означава ,че трябва да тормози тези които пушат....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 20 Сеп 2004, 13:26

marti the pi4 написа: който не иска да не пуши това не означава ,че трябва да тормози тези които пушат....

а който пуши това означава ли че трябва да тормози тези, които не пушат :?: :twisted: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 20 Сеп 2004, 13:57

абе аз си павкам в МОЙТА КОЛА, в МОЙТО ЗАВЕДЕНИЕ , в МОЯ ОФИС и в МОЯТА КЪЩА. всичките ми приятели ПУШАТ и не мисля , че преча на някой от тях а дори и така да е ТО СИ Е ЛИЧНО ТЕХЕН ПРОБЛЕМ .... а и както беше написано по-горе не пуша в стаята на дъщеря ми а тя е един от малкото хора около мен който не пуши ( не , че няма желание....)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 23 Сеп 2004, 14:48

Както се казва "The choise is yours".................................................
има хора които могат да умрат ако изпушат 2 кутии ударно , има и такива които и 3 не им стигат на ден, просто на всеки различно действат
пак казвам Избора е ваш, живота също, просто човек може да живее и с една отрова по-малко.............................
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 27 Сеп 2004, 10:16

нещата както винаги са адски прости. ако искаш да правиш нещо, го прави, но не пречи на останалите, ако искаш да си преебеш живота, ок, твоя воля. само, че ако започнеш да пречиш на някой, то той има право да ти срита задника. това се отнася и за цигарите и за всичко останало
едвайсеиено

Предишна

Назад към Основен Форум