Кампания: BMW Клуб България против тютюнопушенето
Модератор: Общи модератори
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
То и аз не пафкам, ама покрай мен всичко пуши, т.е. дишаме си яко дима и почти си пушим. Т. нар. ПАСИВНИ пушачи. Честито:)
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
абе tzvet4o ли си къж си незнам ама за правата не си прав и без друго освен алкохол цигари и жени друго почти не остава (изключвам BMW-тата) аре стига вече , който не иска да не пуши това не означава ,че трябва да тормози тези които пушат....
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
marti the pi4 написа: който не иска да не пуши това не означава ,че трябва да тормози тези които пушат....
а който пуши това означава ли че трябва да тормози тези, които не пушат

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
абе аз си павкам в МОЙТА КОЛА, в МОЙТО ЗАВЕДЕНИЕ , в МОЯ ОФИС и в МОЯТА КЪЩА. всичките ми приятели ПУШАТ и не мисля , че преча на някой от тях а дори и така да е ТО СИ Е ЛИЧНО ТЕХЕН ПРОБЛЕМ .... а и както беше написано по-горе не пуша в стаята на дъщеря ми а тя е един от малкото хора около мен който не пуши ( не , че няма желание....)
Както се казва "The choise is yours".................................................
има хора които могат да умрат ако изпушат 2 кутии ударно , има и такива които и 3 не им стигат на ден, просто на всеки различно действат
пак казвам Избора е ваш, живота също, просто човек може да живее и с една отрова по-малко.............................
има хора които могат да умрат ако изпушат 2 кутии ударно , има и такива които и 3 не им стигат на ден, просто на всеки различно действат
пак казвам Избора е ваш, живота също, просто човек може да живее и с една отрова по-малко.............................

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
нещата както винаги са адски прости. ако искаш да правиш нещо, го прави, но не пречи на останалите, ако искаш да си преебеш живота, ок, твоя воля. само, че ако започнеш да пречиш на някой, то той има право да ти срита задника. това се отнася и за цигарите и за всичко останало
едвайсеиено