М6 - снимки от 'Ринг-а

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Markiza » 24 Сеп 2004, 21:03

Просто номер 1.
Всичко друго е измислица.
Преди време имаще един виц:
Събрали се шефовете на автомобилните компании и всеки се хвалел че неговата кола е номер едно,когато дошло време да се изкаже и шефа на Мерцедес тои казал просто да погледнат с какви коли са дошли на сбирката :wink:

МИСЛЯ ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НА

БМВ

Потребител
Аватар

Мнение от Don Curleone » 25 Сеп 2004, 13:14

:shock:
Една жена иска един мъж да й задоволи всички желания, а един мъж иска всички жени да задоволят неговото желание!!! اُمّر

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 26 Сеп 2004, 0:59

Колата е невероятна ...
Нямам Думи ...
Джантите ... нямам думи :)

DEFLEPPARD написа:мдам... БМВ най-сетне започнаха да обръщат внимание и на външния дизайн :) единственото което не ми харесва е задния капак и страничните огледала... можеха да ги измислят малко по-добре като че ли... но новите 5, 6 и 7 са невероятни (нищо че доста си приличат)
особено 6-цата... видях такава спряна пред един хотел във Варна... черна 2 врати кабриолет (беше с вдигнат гюрук) на фона на разни мерцедеси, по стари бмв-та джипки и не знам кво още имаше на пълния паркинг, но тя изпъкваше пред всичко друго :D :D :D

1.Да е щото до ся не са обръщали никво внимание на дизайна ай стига глупости ... :roll:
2.Едва ли си видял точно М6,видял си 645Ci С 3113 НК черна кабриолет ...
и не на последно място 3.Няма да се разберем за старите БМВ джипки тва прозвуча се едно ми говориш за 15 годишна кола !!!Да знайш много се засягам ! :evil:

С най-добри чуства BMW-X5 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 26 Сеп 2004, 6:04

BMW-X5 написа:1.Да е щото до ся не са обръщали никво внимание на дизайна ай стига глупости ... :roll:
2.Едва ли си видял точно М6,видял си 645Ci С 3113 НК черна кабриолет ...
и не на последно място 3.Няма да се разберем за старите БМВ джипки тва прозвуча се едно ми говориш за 15 годишна кола !!!Да знайш много се засягам ! :evil:

С най-добри чуства BMW-X5 8)

1. от Е21 до Е30 а после и от Е36 до Е46 разликите в дизайн-а са нищожни - една и съща стойка, един и същи силует, една и съща форма... никакви революционно нови решения (а останалите марки много напреднаха в тая насока) а пък това са много години да не кажа и деситилетие
2. ако се върнеш и прочетеш внимателно кво съм писал ще видиш че първо говорих за 5, 6 и 7 серия (първоначално въвеждане на понятията в текста) а след това говорех за 6-а серия (вече въведена мога да я членувам) - никъде не съм писал за М6
3. между "по-стари БМВ-та" и "джипки" трябваше да сложа запетая - МОЯ ГРЕШКА, като писах джипки имах предвид други марки, не бмв :)

4. с тез най-добри чувства гледай да не ме разцелуваш някъде че лошо бия ейййй :P :P :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CERT » 26 Сеп 2004, 21:44

БМВ - Х5 3.0д е страшна кола, от кво се засягаш, аз като загорим на нея си праскам панасерки, става ми пикалото като я вида
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум