Ссъвет/Молба

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Ссъвет/Молба

Мнение от vlad0 » 13 Сеп 2004, 23:41

Сигурно сте забелязали, че когато някой има някакъв проблем с колата си, той си го изказва във форума. До тук добре! Разни хора се опитват да помогнат и дават съвети и това е прекрасно! НО след това идва моето разочарование!!!

Дали представлява трудност на човека, който е имал проблем, след като го отстрани да напише в темата си какво е станало и как е отремонтирал/премахнал проблема! Незнам, но смятам, че не само на мен ми е интересно!!!

P.S. Моля модераторите, ако смятат тази тема за крайно ненужна и дори за не до толкова крайна, но все пак ненужна да я премахнат!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Сеп 2004, 1:30

мисля че темата ти е много хубава... аз също съм си го помислял- ако всеки пише какво е било всъщност, със времето може да се натрупа много полезна информация...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 14 Сеп 2004, 1:46

И аз подкрепям .... Дано потребителите започнат да го практикуват, така ще имаме една страхотна база данни за всякакви идиотщини, които ни тормозят :wink:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 14 Сеп 2004, 9:15

Във http://www.bmwe30.net го има, но и там не всички го използват. Има си отделна секция, която тука може би трябва да се добави към раздела "Технически въпроси". Нещо като "Решения - Направи си сам", или нещо подобно, където да няма коментари /има достатъчно теми за коментари/, а само проблема и решението му. Или в отделните раздели от "Технически въпроси" да се направи по една "Важна тема", в която всеки да може да напише кое как е ремонтирал.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E46 M3

Мнение от Kriso » 14 Сеп 2004, 21:01

Определено идеята е направо страхотна.
Ще бъде много полезно ако се осъществи.
BMW - The king of the route.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 '02 525 dA touring

Мнение от Kala » 17 Сеп 2004, 13:42

Подкрепям идеята, силно! Ако има къде, почвам да "въвеждам"!Всеки знае по нещо полезно. Надявам се да стане скоро.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от july`s » 17 Сеп 2004, 15:25

повтаря се, сорри
Последна промяна july`s на 17 Сеп 2004, 15:27, променена общо 1 път
<br>
br

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от july`s » 17 Сеп 2004, 15:26

за обратната връзка при развитието на проблем, определено трябва да има:)

има форум best off, в който се местят ценни теми (според мен е по удачно да се линкват, вместо местят, но това е без значение)...

струва ми се че добър работещ вариант относно техническите проблеми е модератора в съответния форум, да направи една важна заключена тема с едно мнение и периодично да го редактира с връзки към ценни технически теми от неговия форум...

ше дам абстрактен пример...
да речем в е30, някой някога е описал как е решил проблем със спирачките, в заключената закачена тема в е30 се появява линк към темата, след време, някой дава готино инфо за двигател, мнението отново се редактира и се добавя новата връзка...

п.с. ето 'външен' пример
<br>
br

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Сеп 2004, 15:48

july`s написа:за обратната връзка при развитието на проблем, определено трябва да има:)

има форум best off, в който се местят ценни теми (според мен е по удачно да се линкват, вместо местят, но това е без значение)...

струва ми се че добър работещ вариант относно техническите проблеми е модератора в съответния форум, да направи една важна заключена тема с едно мнение и периодично да го редактира с връзки към ценни технически теми от неговия форум...

ше дам абстрактен пример...
да речем в е30, някой някога е описал как е решил проблем със спирачките, в заключената закачена тема в е30 се появява линк към темата, след време, някой дава готино инфо за двигател, мнението отново се редактира и се добавя новата връзка...

п.с. ето 'външен' пример

Според мен BEST OFF не е точното място! Може би като за начало е достатъчно да се пише решението на проблема ти където си го повдигнал като такъв! :)

Потребител
Аватар

Мнение от Skarabey » 19 Сеп 2004, 20:34

ivantchoG написа:... отделна секция, която тука може би трябва да се добави към раздела "Технически въпроси". Нещо като "Решения - Направи си сам", или нещо подобно, където да няма коментари /има достатъчно теми за коментари/, а само проблема и решението му. Или в отделните раздели от "Технически въпроси" да се направи по една "Важна тема", в която всеки да може да напише кое как е ремонтирал.

Подкрепям!

Назад към Основен Форум