Ссъвет/Молба
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Ссъвет/Молба
Сигурно сте забелязали, че когато някой има някакъв проблем с колата си, той си го изказва във форума. До тук добре! Разни хора се опитват да помогнат и дават съвети и това е прекрасно! НО след това идва моето разочарование!!!
Дали представлява трудност на човека, който е имал проблем, след като го отстрани да напише в темата си какво е станало и как е отремонтирал/премахнал проблема! Незнам, но смятам, че не само на мен ми е интересно!!!
P.S. Моля модераторите, ако смятат тази тема за крайно ненужна и дори за не до толкова крайна, но все пак ненужна да я премахнат!
Дали представлява трудност на човека, който е имал проблем, след като го отстрани да напише в темата си какво е станало и как е отремонтирал/премахнал проблема! Незнам, но смятам, че не само на мен ми е интересно!!!
P.S. Моля модераторите, ако смятат тази тема за крайно ненужна и дори за не до толкова крайна, но все пак ненужна да я премахнат!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Във http://www.bmwe30.net го има, но и там не всички го използват. Има си отделна секция, която тука може би трябва да се добави към раздела "Технически въпроси". Нещо като "Решения - Направи си сам", или нещо подобно, където да няма коментари /има достатъчно теми за коментари/, а само проблема и решението му. Или в отделните раздели от "Технически въпроси" да се направи по една "Важна тема", в която всеки да може да напише кое как е ремонтирал.
- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
Определено идеята е направо страхотна.
Ще бъде много полезно ако се осъществи.
Ще бъде много полезно ако се осъществи.
BMW - The king of the route.

- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Подкрепям идеята, силно! Ако има къде, почвам да "въвеждам"!Всеки знае по нещо полезно. Надявам се да стане скоро.
за обратната връзка при развитието на проблем, определено трябва да има:)
има форум best off, в който се местят ценни теми (според мен е по удачно да се линкват, вместо местят, но това е без значение)...
струва ми се че добър работещ вариант относно техническите проблеми е модератора в съответния форум, да направи една важна заключена тема с едно мнение и периодично да го редактира с връзки към ценни технически теми от неговия форум...
ше дам абстрактен пример...
да речем в е30, някой някога е описал как е решил проблем със спирачките, в заключената закачена тема в е30 се появява линк към темата, след време, някой дава готино инфо за двигател, мнението отново се редактира и се добавя новата връзка...
п.с. ето 'външен' пример
има форум best off, в който се местят ценни теми (според мен е по удачно да се линкват, вместо местят, но това е без значение)...
струва ми се че добър работещ вариант относно техническите проблеми е модератора в съответния форум, да направи една важна заключена тема с едно мнение и периодично да го редактира с връзки към ценни технически теми от неговия форум...
да речем в е30, някой някога е описал как е решил проблем със спирачките, в заключената закачена тема в е30 се появява линк към темата, след време, някой дава готино инфо за двигател, мнението отново се редактира и се добавя новата връзка...
п.с. ето 'външен' пример
<br>
br
br
july`s написа:за обратната връзка при развитието на проблем, определено трябва да има:)
п.с. ето 'външен' пример
Според мен BEST OFF не е точното място! Може би като за начало е достатъчно да се пише решението на проблема ти където си го повдигнал като такъв!

ivantchoG написа:... отделна секция, която тука може би трябва да се добави към раздела "Технически въпроси". Нещо като "Решения - Направи си сам", или нещо подобно, където да няма коментари /има достатъчно теми за коментари/, а само проблема и решението му. Или в отделните раздели от "Технически въпроси" да се направи по една "Важна тема", в която всеки да може да напише кое как е ремонтирал.
Подкрепям!
10 мнения
• Страница 1 от 1