Rolls Royce Phantom..
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
bigmurzi написа:А защо така се обсъждат хора със наистина много скъпи коли?!?Имали са пари хората, купили са ги... живее се един път и когато можеш да опиташ от всичките сладости на живота, защо да не си го позволиш?!?
Аз просто изказах личното си мнение, че тази кола не ми харесва и че не бих я купила/купили, но след като има хора, на които им харесва и имат средствата да си я позволят - нищо лошо!

- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
((:BuKcu:)) написа:Лично на мен Ролс Ройса не ми харесва толкова, първото което е то толкова пари само за кожата, дървото, тавана, постелката и боята....другото което е на фона на България и на цялата цигания тази кола въобще, ама въобще не се връзва. Да дадаш...колко беше 1 000 000млн лв./ ?!/ и да я караш по раздрънканите пътищата, да няма къде я оставиш и т.н и т.н
ЛЕЛЕ ДА СЕ СМЕЯ ЛИ

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
то наистина грозее,друго си е бентли арнаж или на тия пари ,ако може макларън ф1,дето неможе да се коментира
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Вече сядах и разгледах от до почти всички ролсове в БГ и се накефих много.Но според мен това не е кола за наща страна 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Smoocki написа:Оня ден беше в Камор ....нещо му майсториха
Сигурно са му слагали газова

И аз веднъж го видях пред Камор и надникнах вътре като минах покрай него..... за няколкото секунди, през които гледах интериора, осъзнах защо струва толкова много пари, и че ако ги имаш определено си заслужава да ги дадеш за това. Не виждам какъв е проблема в България да караш Фантом, ако можеш да си го позволиш. Говорите като тия с астрите и голфовете, дето викат "за кво ти е тва БМВ по тия пътища, да даваш маса пари за окачване само, голфа си е перфектен". Ама ги караме БМВтата и даваме в пъти повече пари от някои с голф 2ка нали.
We love you Ronnie!
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Mansory Conquistador (Based on Rolls-Royce Phantom) (2007)
http://www.sihirlikuyu.com/ork/140785-mansory-conquistador-based-on-rolls-royce-phantom-2007.html

http://www.sihirlikuyu.com/ork/140785-mansory-conquistador-based-on-rolls-royce-phantom-2007.html

Абе, грозничък си е този "Forgon"((:BuKcu:)) написа:bigmurzi написа:А защо така се обсъждат хора със наистина много скъпи коли?!?Имали са пари хората, купили са ги... живее се един път и когато можеш да опиташ от всичките сладости на живота, защо да не си го позволиш?!?
Аз просто изказах личното си мнение, че тази кола не ми харесва и че не бих я купила/купили, но след като има хора, на които им харесва и имат средствата да си я позволят - нищо лошо!

73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5