Важно!!! В кой град се намирате?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
предложение за начина на изпращане и плащане....
аз имам друго предложение да се обявят някви дати за изпращане на тия лепенки - примерно веднъж месечно или веднъж на 2-3 месеца, през това време да се записват желаещите и да ти пращат адреси и телефони на "лично съобщение" или на отделен мейл на който ще направиш автоматичен отговор в който ще им казваш да ти се обадят по телефона, ти (или който там ги разпространява тия лепенки) ще си правиш списък за къде колко и кви лепенки трябва да се пратят, отиваш до пощата веднъж месечно или веднъж на 3 месеца или както там се реши и ги изпращаш по пощата с обратна разписка или както там му се вика... като пристигнат лепенките хората ще могат да си ги вземат само когато си платят самите лепенки и пощенските разходи, които пък ще се връщат при тебе - ИМА ТАКАВА УСЛУГА предлагана от пощата, не знам точно как се нарича и как точно действа но съм купувал по тоя начин дискове от интернет и знам ЧЕ ДЕЙСТВА, просто трябва някой да иде до пощата и да пита точно как се процедира...
П.С. добре е да си вземеш една карта "прима" или нещо от сорта, да не си даваш реалния телефон че ще съжаляваш най-вероятно
П.С.2 веднъж започне ли се с тоя метод може да се пращат не само лепенки ами всякакви стоки (както и при масовите покупки, ама за тях май ще трябва да се измисли нещо като капариране щото са по-сериозни цени...)
П.С. добре е да си вземеш една карта "прима" или нещо от сорта, да не си даваш реалния телефон че ще съжаляваш най-вероятно
П.С.2 веднъж започне ли се с тоя метод може да се пращат не само лепенки ами всякакви стоки (както и при масовите покупки, ама за тях май ще трябва да се измисли нещо като капариране щото са по-сериозни цени...)
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2