BMW ще произвежда Х1 в Лайпциг
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
В сравнение с актуалната 1-ва серия, е в пъти по-агресивно, което на мен ми харесва! 

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Вчера се замислих и ....
ПРИ БМВ ДУМАТА ТРАДИЦИЯ ВЕчЕ НЕ СЪщЕСТВУВА - ПЕ4АЛБА Е НА ДНЕВЕН РЕД , ВСИ4КО ДРУГО Е ВТОРОСТЕПЕННО !!!
ПРИ БМВ ДУМАТА ТРАДИЦИЯ ВЕчЕ НЕ СЪщЕСТВУВА - ПЕ4АЛБА Е НА ДНЕВЕН РЕД , ВСИ4КО ДРУГО Е ВТОРОСТЕПЕННО !!!
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
acho.rs написа:Вчера се замислих и ....
Не само при BMW колега. Ауди и VW далеч задминават BMW в манията си за печелене на пари. Особенно А4-ката , гледах ценово сравнение в Autobild и е най скъпа за 2.0TDI. Ако решиш да я "понапудриш" и 70 000 евро стига ... баси народния автомобил. Сега чакам само и миниван да представят ...
А за порше да не говорим Cayennе V6-TDI от 2009, някакъв малък хечбек базиран на голф и панамера. Традиции ...

Добре че цената на дизела скочи доста иначе и феррари да са вкарали дизел до 1,2 годинки.

По темата , това е просто photoshop. Като излезе официална снимка на BMW ще се види. Но на кой му трябва по малък вседеход от X3 ?
acho.rs написа:Вчера се замислих и ....
Абсолютно съм съгласен с колегата

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2