отново за лепенките...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

отново за лепенките...

Мнение от DEFLEPPARD » 13 Сеп 2004, 7:05

ето ми я идеята за лепенката, която искам да си лепна... или по-скоро сенника... нарочно съм я сложил върху текстура (макар и не много походяща) за да се види кое е прозрачно и колко... Изпълнението не ми е много ясно как ще стане, но имам човек който ще го направи така, че не е проблем. Има една забележка - бялата част няма да е напълно бяла, а напълно прозрачна, лентата ще е широка около 10см, идеята е за предното и/или задното стъкло...
разбира се нищо не пречи да си взема няколко от вашите лепенки за номера калници и т.н. :)

Изображение

поствам и линка на снимката че не знам дали съм я пост-нал както трябва - http://sftenev.hit.bg/bmw-sennik2.jpg

П.С. нарочно съм писал "клубът" а не "сайтът"
приемам всякакви критики... а ако не получа "разрешение" от "шефовете на клуба" да си направя такава, пак ще си направя но
с надпис "M POWER" примерно, или нещо от сорта което няма общо с клуба...

П.С.2 съгласен съм и вие да я направите, а аз да ви я купя... ако това е проблема само, но силно се съмнявам че някой ще тръгне да се занимва с подобни неща

Назад към Основен Форум