Най-красивият автомобил, който съм виждал ..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 08 Сеп 2004, 11:14

kay написа:Turturelo, завиждам ти повече за срещата с манияците от CAR отколкото за колата, макар че и това си е голямо събитие. Мерси за разказчето! ;)

За мен срещата ми с Paul, Mark и Gus също е много по-значима от колата, но ги степенувах по този начин в разказа, защото тук колите са на по-голямо уважение от човешките отношения..

Имам покана да им гостувам в Англия и мисля най-късно другата пролет или лято да го осъществя :D

ps. сайта на Gus Gregory e www.supercarprints.com

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 10 Сеп 2004, 10:20

Чета аз 24 часа.Пише там за Владо еди кой си.Чудя се аз тва не е ли този Владо за който се сещам аз :?:
ЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙ Turturelo,
Тва е друго измерение на вселената!Радвам се че някой може да ми покаже ПОНЕ МАЛКА част от нея :!:
Продължавай в същия дух :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 10 Сеп 2004, 10:48

Направо си за завиждане. Благодаря за разказа. На мене ми харесва и прибиращата се емблема.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 10 Сеп 2004, 16:57

Туртурело ,поздрави и благодаря ,че ни няправи съпричастни към това събитие. Аз седейки пред копа и четейки този невероятен разказ се побърквам пък камоли да го изживея. Ти си пич !!!
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум