Историята на сайта

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Историята на сайта

Мнение от BiTurbo » 04 Сеп 2004, 11:27

и така интересно ми е да разбера ,а предполагам ,че не само на мен как е пламнала идеята за създаването на този сайт тоест кой е тоя пич(ове) ,който си е казал: "абе тряя да направим www.bmwpower-bg.net ,един сайт обединяващ всички БМВ ентусиасти в България и имащ за цел да създава нови приятелства и емоции. Как се е родила идеята за клуба.
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Сеп 2004, 18:56

Първоначално беше форума в дир.бг, та от там :arrow: тук, но нека тези който са го основали да разкажат по подробно.. 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 04 Сеп 2004, 19:48

И на мен ще ми е интересно да разбера историята - понеже се иска мн мерак и други работи да се направи такова нещо :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 04 Сеп 2004, 20:24

:bowdown: сър Андрей Барабонков

ПС Андро липсваш ми :!: :cry:
Изображение

E34 M50B25 forever

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 04 Сеп 2004, 20:45

Zer0 написа:ПС Андро липсваш ми :!: :cry:

не само на теб :cry:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 05 Сеп 2004, 0:25

И не само на Вас :roll:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Сеп 2004, 9:08

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЕНТУСИАСТ :!: :!: :!: Шапка свалям на него и още няколкото хора които създадоха това,което сега върви навсякъде само не и напред !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '89 BMW 320i Coupe

Мнение от VEYRON » 05 Сеп 2004, 12:13

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 05 Сеп 2004, 17:17

Чудя се на пословичната търпеливост на Любо М ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 05 Сеп 2004, 19:53

В първоначалния вариант сайта беше в hit.bg доколкото си спомням. То порталчето дори още си стои с линк към сегашния bmwpower-bg.net..
Наистина по "Андрово време" атмосферата беше коренно различна. Но постепенно започнаха да се появяват "пичовете" и.. И все пак отчасти разбираемо, имайки предвид разширяването на клуба и форума покрай него. Леко се отплеснах..

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 09 Сеп 2004, 0:44

Благодаря на всички ви за топлите думи. Но не бива и да преувеличаваме - като цяло не смятам че съм направил кой знае колко, просто бях на това място, когато се изливаха основите.

Идеята, поне през моите очи, е била не просто да се създаде общност, а в тази общност да се насърчава духа на уважение и взаимопомощ. За мен истинския ентусиаст не се разпознава по автомобила, който управлява; дори не е необходим автомобил. Всичко е в сърцето и в ума на човека. Истински добрите автомобили са създадени с божие вдъхновение и са непреходни. Истинския ентусиаст се познава по способността да види и оцени непреходната красота изваяна от конструкторите. Нима за това е необходимо да се притежава БМВ? Според мен - съвсем не. Въобще човек може и над 50 БМВта да е сменил, една дузина да е продал на части и все още да не е усетил духа и гения на конструктора създал тези машини. Но аз малко го обърнах на философия.

Колкото до текущото положение на клуба - може би то донякъде отразява състоянието на обществото ни. Ако запитате средностатистически софианец, какво мисли за живота в България, почти съм сигурен че той би заел поза на древногръцки критик и би казал че живеем в скапана държава, сред скапани хора. Какво късогледство! Въпроса ми е: дава ли си представа въпросния критик, какво аджеба прави той за да промени нещата? Дава ли си въобще усилия да промени себе си, да не изхвърля вече безотговорно празната кутия от цигари където му падне... Така и вие, всички недоволстващи от форума и клуба - запитайте се и си направете равносметка - какво точно правите за да подобрите нещата?

Няколко пъти са ме питали и няма ли да се завръщам във форума и клуба. Вярно е, че откакто прехвърлих форума на клуба, почти не влизам. Хвърлям по някой поглед като страничен наблюдател, но толкова. Да, бях тук, все още поддържам връзки с много от хората, много от старите неща ми харесват... но също така и осъзнах за себе си, че в обществото има по-важни неща, на които да се обърне внимание. Клубът е повече за развлечение. Някакси като че ли трябва човек първо да си помете и подреди къщата, преди да мисли за развлечения. Въобще въпрос на приоритети. Пък и незаменими хора няма. В ръководството на клуба има чудесни хора, може би просто трябва да им се доверим с открито сърце, и да им пожелаем все пак да не са толкова педантични в следването на правилници и евро-предписания. И в крайна сметка всички ние трябва да сме оптимисти, нали?

Съжалявам че го повтарям, но: какво прави всеки един от нас за да стане форума по-приятен?

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 09 Сеп 2004, 13:38

LandShark написа:...Така и вие, всички недоволстващи от форума и клуба - запитайте се и си направете равносметка - какво точно правите за да подобрите нещата?...

Съжалявам че го повтарям, но: какво прави всеки един от нас за да стане форума по-приятен?

:yes:
Аз призовавам всеки който прочете това да се замисли сериозно и след като премине нататък да е останала някаква следа в главата му :idea:

Дилян Пенчев
Изображение

Назад към Основен Форум