Въпрос относно вътрешен интериор на БМВ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Въпрос относно вътрешен интериор на БМВ

Мнение от jony_X » 05 Сеп 2004, 14:02

Здравейте....
Искам да ви попитам дали сте на ясно и дали можете да ми помогнете в търсенето на фирма или интернет страница която се занимава с вътрешен интериор на автомобили. По-конкретно говоря за БМВ 97 година 525. Колата си е много хубава но за жалост вътре има кофти вид и изглежда стара и грозна , та.... искам само да ми кажете къде мога да разгледам каталози и кой се занимава в българия с тези работи и горе долу колко пари ще струва да си сменя таблото и някои основни неща...... мерси предварително !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 05 Сеп 2004, 14:47

Ще сменяш мебелите ли ?

Потребител
Аватар

Мнение от jony_X » 06 Сеп 2004, 11:11

ами.. ако така може да се нарече.. :-) Само дето още никой не проявява желание да ми помогне с малко информация :)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Сеп 2004, 11:16

Специално за вътрешен интериор не знам за фирма занимаваща се конкретно с това тук, в България.... Пробвай из performance сайтовете за БМВ ..там обикновено има и детайли по интериора и то доста добри неща.... Незнам обаче дали има доставка до БГ. :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 06 Сеп 2004, 16:23

Ето я и фирмата-AJM interior design!
Дизайн и изработване:
на автосалони от висококачествена естесвена кожа:табла:кори:волани:скоростни лостове:airbag:тавани
Боядиване:
на интериорас ц бои на BASF
Пълна гама:
от цветове и модели естествена кожа
Гаранции:
за качеството на услугите
Автокъща Капитолия
За контакти-тел.: 0887 524 849;0887 631 880;02/963 13 90

Инаформацията е от списание от 1юли 2003.Мисля че все още функционира тази фирма.Звънни им.Успех с новата мебел :D .

П.П.Нека внеса една поправка към всички ви.Няма понятие като вътреше интериор!Защото интериор си е вътрешност(вътрешно пространство/пространствено оформление!).Това е все едно да кажете вътрешна вътрешност-няма смисъл>Така че казвайте просто интериор и Екстериор.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 06 Сеп 2004, 16:26

moto написа:Ето я и фирмата-AJM interior design!
Дизайн и изработване:
на автосалони от висококачествена естесвена кожа:табла:кори:волани:скоростни лостове:airbag:тавани
Боядиване:
на интериорас ц бои на BASF
Пълна гама:
от цветове и модели естествена кожа
Гаранции:
за качеството на услугите
Автокъща Капитолия
За контакти-тел.: 0887 524 849;0887 631 880;02/963 13 90

Инаформацията е от списание от 1юли 2003.Мисля че все още функционира тази фирма.Звънни им.Успех с новата мебел :D .

П.П.Нека внеса една поправка към всички ви.Няма понятие като вътреше интериор!Защото интериор си е вътрешност(вътрешно пространство/пространствено оформление!).Това е все едно да кажете вътрешна вътрешност-няма смисъл>Така че казвайте просто интериор и Екстериор.

Работят перфектно, миналата седмица имах възможност да им видя работата от близо-very good и материалите са им качествени :wink: Успех!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Потребител
Аватар

Мнение от jony_X » 06 Сеп 2004, 22:41

искренните ми благодарности към всички... би ми се искало да видя готови направени модели но май няма да има къде... ако имат сайт кажете....

Още веднъж благодаря и ако има още идеи казвайте... :wink:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 07 Сеп 2004, 13:55

Е добре де толкова ли е трудно да им врътнеш една шайба :wink: !Колко му е.А и виж че газзар има впечатление от работата им...>>>така че действай!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Назад към Основен Форум