Размисли на шепа млади ентусиасти

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Размисли на шепа млади ентусиасти

Мнение от vicho » 07 Сеп 2004, 2:35

Понеже вярвам, че винаги ще остана фен на марката и винаги ще посещавам форума (поне докато съществува, а пък и ако тръгне да запада, ще напрегна малкото си мозъче и с риск да се надрискам от зор да измисля нещо, което може да помогне за просъществуването му, ще го направя), защото вярвам, че този форум никога няма да спре да се посещава. И занапред като горд собственик на БМВ ще имам неизбежни проблеми с него (БМВ-то) и ще имам нужда от помощ, съвет.

Винаги започват да се сравняват хората, кой по, кой е най... Неизменна част е случилото се при наличието на толкова много хора на едно място, дори и обединени, неизменно се появяват проблеми, малки и големи, но все пак ВСЕКИ ПРОБЛЕМ СИ ИМА РЕШЕНИЕ. Мисля, че всички сме равни и за това сме се събрали тук, затова сме Ентусиасти, както казва колегата err0r. За това сме ФЕНОВЕ!!!

Форума BMWpower-bg.net е бил създаден с главна цел да събира и помага на хора относно автомобилите BMW. Нека спазим тази идея и в бъдеще. Нека покажем на останалите, че BMW ентусиастите няма да се разделят на групи и да се изпокарат, а ще останат винаги сплотени, а като клуб организация и администрация - най-добрите!

В крайна сметка, всичко е както ние си го направим, дали ще имаме проблеми, дали ще сме задружни или ще се цепим и се дразним и т.н. Да бъдем всеки с характера си е най-лесно, трудното е да се разберем...

Желаем Turturelo да остане с нас, да бъде неизменна част от този форум и клуб, да бъде основата, както досега! Защото без основа ще се разпрадне всичко изградено за толкова много време и с толко усилия.

Vicho, Err0r, Slavi_m, BMW X5
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Назад към Основен Форум