Откраднато BMW Е36!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Данаил » 30 Ное 2007, 14:12

понякога и полицията върши работа открадна ни буса 98 година ивеко турбо дейли ново !!! търсих го със всички възможни средства един месец но нищо полицията се обади след 3 месеца и ми казаха че са го намерили в една гора край малко търново тъйче все има няква надежда
Дидо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xdА
Детайли за колата: Става все още.

Мнение от ангелски » 03 Дек 2007, 17:34

Много кофти ситуация,съжалявам за случката и тайно се надявам да се намери колата.А сега един съвет много е гаден,но в бандитска държава като България си заслужава.Купи си подобна кола поставяш едно взривно устроиство,съвсем малко,в облегалката за глава на шофьорската седалка,което да се задейства след 10-15 секунди при запалването на мотора.Оставяш я на същото или блиско място откъдето са ти я откраднали.Естествено няма да и правиш автокаско,дори да ти предлага застрахователя,отговаряш му,че тези коли не ги крадат или нещо от този сорт.Предполагам,че като има 2-3 отнесени глави апашите ще започнат да избират какво да пипат :angel: .
Още един път казвам,че съвета е кофти,но има хара,които си го търсят.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 03 Дек 2007, 18:56

ангелски написа:Много кофти ситуация,съжалявам за случката и тайно се надявам да се намери колата.А сега един съвет много е гаден,но в бандитска държава като България си заслужава.Купи си подобна кола поставяш едно взривно устроиство,съвсем малко,в облегалката за глава на шофьорската седалка,което да се задейства след 10-15 секунди при запалването на мотора.Оставяш я на същото или блиско място откъдето са ти я откраднали.Естествено няма да и правиш автокаско,дори да ти предлага застрахователя,отговаряш му,че тези коли не ги крадат или нещо от този сорт.Предполагам,че като има 2-3 отнесени глави апашите ще започнат да избират какво да пипат :angel: .
Още един път казвам,че съвета е кофти,но има хара,които си го търсят.

Да бе и после проблеми с куките що си си напрайл колата камикадзе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xdА
Детайли за колата: Става все още.

Мнение от ангелски » 04 Дек 2007, 20:08

Виж 10-15 секунди след като я запали той ще е тръгнал заключването на волана разбито :idea: И кой казва,че ти си направил колата камикадзе,може да е било за теб :idea: а тази измед какво прави в твоита кола.....мисля,че разбираш :mhihi:
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 04 Дек 2007, 22:16

ангелски написа:Виж 10-15 секунди след като я запали той ще е тръгнал заключването на волана разбито :idea: И кой казва,че ти си направил колата камикадзе,може да е било за теб :idea: а тази измед какво прави в твоита кола.....мисля,че разбираш :mhihi:

браво евала караш ме сериозно да се замисля за една работа с едни тъпи голфаджии.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320 купе , 94

Мнение от Батька Махно » 07 Дек 2007, 0:43

Лошото е, Кобра,че всички май си оставаме само с мисленето.Моята-е30-86г.,поочти същата като в аватара ми,я откраднаха миналата год. в 13 часа от пред блока,барабар с документи,вкл. разрешителното ми за оръжие,пари-800лв.,2 тел. ит.н.И то само за 20мин-просто помагах на една дама с багаж,все пак съм кавалер.В 15 часа занесох в районното 3-те имена и егн-то и на крадеца и на родителите му.Само адреса не знаех-иначе нямаше да ходя там.Вдигнах на крак такситата,СОТ-имах приятели там,отделно застр.компания,разлаяхме кучетата из цяла София и в 17 часа колата беше открита-Бяха се уплашили и я оставили в съсъедния квартал,без да пипнат нищо. А сега все още ме викат на дела като свидетел-следващото е през януари догодина.
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 13 Дек 2007, 10:37

Батька Махно написа:Лошото е, Кобра,че всички май си оставаме само с мисленето.Моята-е30-86г.,поочти същата като в аватара ми,я откраднаха миналата год. в 13 часа от пред блока,барабар с документи,вкл. разрешителното ми за оръжие,пари-800лв.,2 тел. ит.н.И то само за 20мин-просто помагах на една дама с багаж,все пак съм кавалер.В 15 часа занесох в районното 3-те имена и егн-то и на крадеца и на родителите му.Само адреса не знаех-иначе нямаше да ходя там.Вдигнах на крак такситата,СОТ-имах приятели там,отделно застр.компания,разлаяхме кучетата из цяла София и в 17 часа колата беше открита-Бяха се уплашили и я оставили в съсъедния квартал,без да пипнат нищо. А сега все още ме викат на дела като свидетел-следващото е през януари догодина.

Е,ти си имал зверския късмет,просто
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Мнение от 7BREYTON » 26 Яну 2008, 11:20

мама и и изроди и мафия, много съжалявам за случилото се, дано имаш късмет и си върнеш колато по някакъв нячин ....

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 26 Яну 2008, 11:52

така или иначе колегата ъп-на темата... има ли развитие по случая?
4 8 15 16 23 42

Потребител
Аватар

Мнение от Blagomir » 28 Май 2008, 17:38

Извинявам се, че ще ъп-на толкова стара тема, но смятам, че е редно да отговоря.

Да, има развитие. И не, няма развитие :) Миналата седмица получих писмо от прокуратурата, че прекратяват издирването на колата. Както и да е. Не ми пука! Гледам смело напред към следващото BMW, но този път нещо по-добро, като например е46 :) А междувременно изкарах курс за "А" категория, та се чудя дали едно моторче да не си взема. От онези малките, 600 кубиковите :)

младши ентусиаст
Аватар

ас

Мнение от nigh7lif3 » 28 Май 2008, 17:54

Стига с тези минимоторчета, вземи си нормален поне 1000 кубика да е.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Основен Форум