Откраднато BMW Е36!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Много кофти ситуация,съжалявам за случката и тайно се надявам да се намери колата.А сега един съвет много е гаден,но в бандитска държава като България си заслужава.Купи си подобна кола поставяш едно взривно устроиство,съвсем малко,в облегалката за глава на шофьорската седалка,което да се задейства след 10-15 секунди при запалването на мотора.Оставяш я на същото или блиско място откъдето са ти я откраднали.Естествено няма да и правиш автокаско,дори да ти предлага застрахователя,отговаряш му,че тези коли не ги крадат или нещо от този сорт.Предполагам,че като има 2-3 отнесени глави апашите ще започнат да избират какво да пипат
.
Още един път казвам,че съвета е кофти,но има хара,които си го търсят.

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
ангелски написа:Много кофти ситуация,съжалявам за случката и тайно се надявам да се намери колата.А сега един съвет много е гаден,но в бандитска държава като България си заслужава.Купи си подобна кола поставяш едно взривно устроиство,съвсем малко,в облегалката за глава на шофьорската седалка,което да се задейства след 10-15 секунди при запалването на мотора.Оставяш я на същото или блиско място откъдето са ти я откраднали.Естествено няма да и правиш автокаско,дори да ти предлага застрахователя,отговаряш му,че тези коли не ги крадат или нещо от този сорт.Предполагам,че като има 2-3 отнесени глави апашите ще започнат да избират какво да пипат.
Да бе и после проблеми с куките що си си напрайл колата камикадзе.
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Виж 10-15 секунди след като я запали той ще е тръгнал заключването на волана разбито
И кой казва,че ти си направил колата камикадзе,може да е било за теб
а тази измед какво прави в твоита кола.....мисля,че разбираш 

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
ангелски написа:Виж 10-15 секунди след като я запали той ще е тръгнал заключването на волана разбитоИ кой казва,че ти си направил колата камикадзе,може да е било за теб
а тази измед какво прави в твоита кола.....мисля,че разбираш
браво евала караш ме сериозно да се замисля за една работа с едни тъпи голфаджии.
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Лошото е, Кобра,че всички май си оставаме само с мисленето.Моята-е30-86г.,поочти същата като в аватара ми,я откраднаха миналата год. в 13 часа от пред блока,барабар с документи,вкл. разрешителното ми за оръжие,пари-800лв.,2 тел. ит.н.И то само за 20мин-просто помагах на една дама с багаж,все пак съм кавалер.В 15 часа занесох в районното 3-те имена и егн-то и на крадеца и на родителите му.Само адреса не знаех-иначе нямаше да ходя там.Вдигнах на крак такситата,СОТ-имах приятели там,отделно застр.компания,разлаяхме кучетата из цяла София и в 17 часа колата беше открита-Бяха се уплашили и я оставили в съсъедния квартал,без да пипнат нищо. А сега все още ме викат на дела като свидетел-следващото е през януари догодина.
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
Батька Махно написа:Лошото е, Кобра,че всички май си оставаме само с мисленето.Моята-е30-86г.,поочти същата като в аватара ми,я откраднаха миналата год. в 13 часа от пред блока,барабар с документи,вкл. разрешителното ми за оръжие,пари-800лв.,2 тел. ит.н.И то само за 20мин-просто помагах на една дама с багаж,все пак съм кавалер.В 15 часа занесох в районното 3-те имена и егн-то и на крадеца и на родителите му.Само адреса не знаех-иначе нямаше да ходя там.Вдигнах на крак такситата,СОТ-имах приятели там,отделно застр.компания,разлаяхме кучетата из цяла София и в 17 часа колата беше открита-Бяха се уплашили и я оставили в съсъедния квартал,без да пипнат нищо. А сега все още ме викат на дела като свидетел-следващото е през януари догодина.
Е,ти си имал зверския късмет,просто

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
мама и и изроди и мафия, много съжалявам за случилото се, дано имаш късмет и си върнеш колато по някакъв нячин ....
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Извинявам се, че ще ъп-на толкова стара тема, но смятам, че е редно да отговоря.
Да, има развитие. И не, няма развитие
Миналата седмица получих писмо от прокуратурата, че прекратяват издирването на колата. Както и да е. Не ми пука! Гледам смело напред към следващото BMW, но този път нещо по-добро, като например е46
А междувременно изкарах курс за "А" категория, та се чудя дали едно моторче да не си взема. От онези малките, 600 кубиковите 
Да, има развитие. И не, няма развитие

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3