Едно въпросче

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Едно въпросче

Мнение от hafte » 22 Авг 2004, 6:47

Тъй като няма секция РЕМОНТИ и СЕРВИЗИ къде, какво си заслужава човек да посети при даден проблем ще си напиша темата тук а ако не е за това място ще я преместя :lol:

Значи вчера си взен 4 бр. лети джанти на старо но имат малко чукнато тук там и при 30 км малко ми тресе волана и после се оправя и искам да попитам тези от вас които имат лети джанти.

Къде да отида да ги изправят и направят като нови и колко пари взимат на джанта??

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 22 Авг 2004, 11:53

Машинно изправяне на джанти има в Младост 4, като вървиш по бул. А. Малинов от Цариградско в посока Младост 4, минаваш двете кръстовища дето е Макдоналдс, след това на следващото завиваш в ляво. Веднага след това на 50-100м има път надясно. Хващаш го и почваш да гледаш в дясно- ще го видиш- барака с надпис "машинно изправяне на джанти". А ако ти трябва полиране и там не правят (не съм им ползвал услугите и не знам), полират джанти в автомивка "Софавто" зад Зимния дворец за по 20лв. на бройка. Става и по 10лв, ма вече ще трябва да ми пишеш на лична да ти обясня...

младши ентусиаст
Аватар

Мерси

Мнение от hafte » 22 Авг 2004, 13:01

ще отида само да ги изправят да не ми тресе на волана може и от баланс да е но за по сигурно.

Назад към Основен Форум