Едно въпросче
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Едно въпросче
Тъй като няма секция РЕМОНТИ и СЕРВИЗИ къде, какво си заслужава човек да посети при даден проблем ще си напиша темата тук а ако не е за това място ще я преместя
Значи вчера си взен 4 бр. лети джанти на старо но имат малко чукнато тук там и при 30 км малко ми тресе волана и после се оправя и искам да попитам тези от вас които имат лети джанти.
Къде да отида да ги изправят и направят като нови и колко пари взимат на джанта??

Значи вчера си взен 4 бр. лети джанти на старо но имат малко чукнато тук там и при 30 км малко ми тресе волана и после се оправя и искам да попитам тези от вас които имат лети джанти.
Къде да отида да ги изправят и направят като нови и колко пари взимат на джанта??
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Машинно изправяне на джанти има в Младост 4, като вървиш по бул. А. Малинов от Цариградско в посока Младост 4, минаваш двете кръстовища дето е Макдоналдс, след това на следващото завиваш в ляво. Веднага след това на 50-100м има път надясно. Хващаш го и почваш да гледаш в дясно- ще го видиш- барака с надпис "машинно изправяне на джанти". А ако ти трябва полиране и там не правят (не съм им ползвал услугите и не знам), полират джанти в автомивка "Софавто" зад Зимния дворец за по 20лв. на бройка. Става и по 10лв, ма вече ще трябва да ми пишеш на лична да ти обясня...
3 мнения
• Страница 1 от 1