БМВ или VW Бора
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Storm Rider написа:520 гури като американски мускул
А стига бе... вЕрно ли?

Един приятелски съвет - като си тръгнал да пишеш глупости без покритие, поне се постарай да е грамотно. Не че стават по-малко глупости, ама все пак изглеждат една идея по-добре. Така, както си го написал, може само да предизвика истеричен смях.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
еи тоя линк дето го е пуснал колегата(от vw клуба) леле тея са луди е са има и некои тук таме свестен.БМВето било адски по скъпо за подръжка задното предаване било минус леле и некви изцепки в БГ сняг не се чисти тея са за психятрията.Некаф пише не били издръжливи ебати скубляка некви незапознати "газарчета" пишат как разхода на бмвето бил ОГРОМЕН а бората много икономична. Е бати аз ако ги чета повече време ше откача аз са се нервнах ама пак четем има такива дето смеят да си признаят че бмв е истината

- pandev22
- младши ентусиаст
-
bmwista написа:еи тоя линк дето го е пуснал колегата(от vw клуба) леле тея са луди е са има и некои тук таме свестен.БМВето било адски по скъпо за подръжка задното предаване било минус леле и некви изцепки в БГ сняг не се чисти тея са за психятрията.Некаф пише не били издръжливи ебати скубляка некви незапознати "газарчета" пишат как разхода на бмвето бил ОГРОМЕН а бората много икономична. Е бати аз ако ги чета повече време ше откача аз са се нервнах ама пак четем има такива дето смеят да си признаят че бмв е истината
пожелаи им да си купат гоуууфове и да слушат сигнал+ втях,нали това им е ме4тата
bmwista написа:еи тоя линк дето го е пуснал колегата(от vw клуба) леле тея са луди е са има и некои тук таме свестен.БМВето било адски по скъпо за подръжка задното предаване било минус леле и некви изцепки в БГ сняг не се чисти тея са за психятрията.Некаф пише не били издръжливи ебати скубляка некви незапознати "газарчета" пишат как разхода на бмвето бил ОГРОМЕН а бората много икономична. Е бати аз ако ги чета повече време ше откача аз са се нервнах ама пак четем има такива дето смеят да си признаят че бмв е истината
Аз пък от страницата която е дадена в линка не видях 1 нереално и некомпетентно мнение спрямо бмв?Защо пак се опитвате да правите скандали и глупости

Live it like you Love it
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
БМВ
Колега купи си каквото решиш само че да знаеш че като покараш това бмв известно време няма да искаш и да чуеш за бора пожелавам ти да направиш правилния избор
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3