БМВ или VW Бора

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 22 Май 2008, 11:33

Storm Rider написа:520 гури като американски мускул

А стига бе... вЕрно ли? :mhihi:
Един приятелски съвет - като си тръгнал да пишеш глупости без покритие, поне се постарай да е грамотно. Не че стават по-малко глупости, ама все пак изглеждат една идея по-добре. Така, както си го написал, може само да предизвика истеричен смях. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Май 2008, 17:38

еи тоя линк дето го е пуснал колегата(от vw клуба) леле тея са луди е са има и некои тук таме свестен.БМВето било адски по скъпо за подръжка задното предаване било минус леле и некви изцепки в БГ сняг не се чисти тея са за психятрията.Некаф пише не били издръжливи ебати скубляка некви незапознати "газарчета" пишат как разхода на бмвето бил ОГРОМЕН а бората много икономична. Е бати аз ако ги чета повече време ше откача аз са се нервнах ама пак четем има такива дето смеят да си признаят че бмв е истината
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 22 Май 2008, 18:40

bmwista написа:еи тоя линк дето го е пуснал колегата(от vw клуба) леле тея са луди е са има и некои тук таме свестен.БМВето било адски по скъпо за подръжка задното предаване било минус леле и некви изцепки в БГ сняг не се чисти тея са за психятрията.Некаф пише не били издръжливи ебати скубляка некви незапознати "газарчета" пишат как разхода на бмвето бил ОГРОМЕН а бората много икономична. Е бати аз ако ги чета повече време ше откача аз са се нервнах ама пак четем има такива дето смеят да си признаят че бмв е истината

пожелаи им да си купат гоуууфове и да слушат сигнал+ втях,нали това им е ме4тата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 22 Май 2008, 22:17

bmwista написа:еи тоя линк дето го е пуснал колегата(от vw клуба) леле тея са луди е са има и некои тук таме свестен.БМВето било адски по скъпо за подръжка задното предаване било минус леле и некви изцепки в БГ сняг не се чисти тея са за психятрията.Некаф пише не били издръжливи ебати скубляка некви незапознати "газарчета" пишат как разхода на бмвето бил ОГРОМЕН а бората много икономична. Е бати аз ако ги чета повече време ше откача аз са се нервнах ама пак четем има такива дето смеят да си признаят че бмв е истината

Аз пък от страницата която е дадена в линка не видях 1 нереално и некомпетентно мнение спрямо бмв?Защо пак се опитвате да правите скандали и глупости :mhihi:
Live it like you Love it

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

БМВ

Мнение от \MITETO\ DSB » 22 Май 2008, 22:47

Колега купи си каквото решиш само че да знаеш че като покараш това бмв известно време няма да искаш и да чуеш за бора пожелавам ти да направиш правилния избор

Предишна

Назад към Основен Форум