Честито на печелившите - резултат , заключение , равносметка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Честито на печелившите - резултат , заключение , равносметка
Догодина пак ! Така би казал изрoдът сътворил тази гениална картинка. Искам да разбера , ако въобще някой може да ми обясни докога тази мизерна държавица ще се храни от олигофренията на управниците ни, довела ситуацията в милата ни родина до абсолютна безнаказаност. Писна ми да ми трошат колата , писна ми полицаите да си затварят очите , писна ми застрахователите да се подиграват с нас !!! Давам накратко , без да ви отчайвам. За да нарисувам събитието , причинило толкова много гняв в мен , ще приложа снимков материал.
Така изглеждаше автомобила преди !
Ето как след въпросните събития !
По предварителна информация ,щетите няма да бъдат обективно оценени и застрахователното обезщетение със сигурност няма да отговаря в пълен размер на нанесените вреди.
Интересно ми е на мен как във всички общи условия на всеки възможен застраховател съществува клауза „П” - която покрива всички рискове , а при такава очевадно злонамерена интервенция с автомобила , въпросната клауза от "П" става "НЕ" , защото видете ли ние простите хора , сами си чупим стъклата , сами си крадем фаровете , а и да не забравя абсолютно сами си сваляме и воланите. Това си е чист демонтаж , с цел прецакване на застраховатреля. Боже господи как не се сетих , та досега щях да съм милионер. Та да продължим ... в следствие на всичко това бяха нанесени и щети по корпуса на автомобила, в това число изкривен преден капак и наранена предна броня. Е благодаря на ЗПАД "Армеец" , че най-вероятно ще ми платят ламарините - кому е нужно като те възлизат на 300 лв , а всичко останало 4000 лв.
И драги колеги всичко това се случва на човек , който в продължение на 6 години си внася редовно премиите по ГО и Каско , с настоящи 3 застраховани автомобила за над 120 000 лв ... и т.н.
Истината е , че в джунглата закони няма. Цари абсолютна безнаказност и незнам кога това време ще отмине , можеби няма да съм жив.
Всичко това се случи в Бургас , като освен мен бяха потърпевши още около 10 собственика по идентичен начин за около 1 седмица период.
Извинявам се ако темата не е на правилното място. Извинявам се ако съм подразнил някого с крайните си изказвания. Благодаря на всички , които ще ме разберат правилно. Ще се радвам да споделите какво мислите вие.
Така изглеждаше автомобила преди !

Ето как след въпросните събития !
По предварителна информация ,щетите няма да бъдат обективно оценени и застрахователното обезщетение със сигурност няма да отговаря в пълен размер на нанесените вреди.
Интересно ми е на мен как във всички общи условия на всеки възможен застраховател съществува клауза „П” - която покрива всички рискове , а при такава очевадно злонамерена интервенция с автомобила , въпросната клауза от "П" става "НЕ" , защото видете ли ние простите хора , сами си чупим стъклата , сами си крадем фаровете , а и да не забравя абсолютно сами си сваляме и воланите. Това си е чист демонтаж , с цел прецакване на застраховатреля. Боже господи как не се сетих , та досега щях да съм милионер. Та да продължим ... в следствие на всичко това бяха нанесени и щети по корпуса на автомобила, в това число изкривен преден капак и наранена предна броня. Е благодаря на ЗПАД "Армеец" , че най-вероятно ще ми платят ламарините - кому е нужно като те възлизат на 300 лв , а всичко останало 4000 лв.
И драги колеги всичко това се случва на човек , който в продължение на 6 години си внася редовно премиите по ГО и Каско , с настоящи 3 застраховани автомобила за над 120 000 лв ... и т.н.
Истината е , че в джунглата закони няма. Цари абсолютна безнаказност и незнам кога това време ще отмине , можеби няма да съм жив.
Всичко това се случи в Бургас , като освен мен бяха потърпевши още около 10 собственика по идентичен начин за около 1 седмица период.
Извинявам се ако темата не е на правилното място. Извинявам се ако съм подразнил някого с крайните си изказвания. Благодаря на всички , които ще ме разберат правилно. Ще се радвам да споделите какво мислите вие.
Последна промяна vodkarulez на 14 Авг 2008, 14:20, променена общо 4 пъти
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
По поръчка според мен!!
Какво да кажа колега, аз нямам думи!
Гледам и се чудя!
Какво да кажа колега, аз нямам думи!
Гледам и се чудя!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Да им е*а маиките мръсните вандали деба и колелетата еи на децата коицките им да са инвалидни.Тва неки наркомани са го направили тва нормален човек неможе да го направи.Тея с бои неможе това не са хора деба и педлите.Как се нервирах без да е моита кола ако видим моита така незнам
.Гледам снимки каква хубава кола си викам и после бам вандали ниедни еи тва да зеем една картечница и сичките наркомани цигани бам

Мама им мръсна, ръцете да им изсъхнат. Ужасно е!
За съжаление това е общата картинка за всичко в държавата ни.
Аз бих те посъветвал да си намериш някакви счупени фарове от някоя морга и всичко останало, за което застрахователите ти са отказали щетата и след като им го занесеш, не би трябвало да ти откажат щетата.
Не е истина просто, защо трябва да търсиш счупени неща от моргата и да правиш инсценировки при положение, че си редовен платец, но щом не става по-нормалния начин, да го лапат!
Съжалявам за грубия език, който съм използвал в поста си, но просто по нормален не мога да използвам, вземайки предвид това, което е сполетяло колегата.
Мизерна държава с мизерни закони написани в полза на далавераджиите
и престъпниците.... Да мрът в кофите!
За съжаление това е общата картинка за всичко в държавата ни.
Аз бих те посъветвал да си намериш някакви счупени фарове от някоя морга и всичко останало, за което застрахователите ти са отказали щетата и след като им го занесеш, не би трябвало да ти откажат щетата.
Не е истина просто, защо трябва да търсиш счупени неща от моргата и да правиш инсценировки при положение, че си редовен платец, но щом не става по-нормалния начин, да го лапат!
Съжалявам за грубия език, който съм използвал в поста си, но просто по нормален не мога да използвам, вземайки предвид това, което е сполетяло колегата.
Мизерна държава с мизерни закони написани в полза на далавераджиите
и престъпниците.... Да мрът в кофите!
- Hammerfall
- кандидат ентусиаст
-
Basi !!!
Нямам думи,колега!!!
А държавата няма кой да ни я оправи, докато не ги махнем тези катили, дето не се наядоха с пари!
Направи така, че повече колеги да се запознаят с твоя случай.
Такива волани и фарове няма кой знае колко в БГ. Този изрод дето ги е откраднал няма да си ги сложи на Москвича. Все ще се появят в някоя морга и нека колегата, който ги види да не си ги купи изгодно а да ти сигнализира. И тогава не на милата полиция а на хора, дето ще му счупят ръчичките...нека краде пак....
А държавата няма кой да ни я оправи, докато не ги махнем тези катили, дето не се наядоха с пари!
Направи така, че повече колеги да се запознаят с твоя случай.
Такива волани и фарове няма кой знае колко в БГ. Този изрод дето ги е откраднал няма да си ги сложи на Москвича. Все ще се появят в някоя морга и нека колегата, който ги види да не си ги купи изгодно а да ти сигнализира. И тогава не на милата полиция а на хора, дето ще му счупят ръчичките...нека краде пак....
Как се живее в държава, в която да си прост е модерно?!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Еби му майката и воланите ли почнаха да ги крадат
Колега ако може да им покажеш счупена част от някой от фаровете (дори и пластмасата където е болта само. Няма как да кажат дали е от твойте или не ) ще трябва да ти ги платят
Колкото и банално да звучи еби им майката и не се ядосвай коли се купуват ама нерви не
п.с. ти не я ли продаде тая 5ца ?

Колега ако може да им покажеш счупена част от някой от фаровете (дори и пластмасата където е болта само. Няма как да кажат дали е от твойте или не ) ще трябва да ти ги платят

Колкото и банално да звучи еби им майката и не се ядосвай коли се купуват ама нерви не
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
asasin18 написа:Еби му майката и воланите ли почнаха да ги крадат![]()
Колега ако може да им покажеш счупена част от някой от фаровете (дори и пластмасата където е болта само. Няма как да кажат дали е от твойте или не ) ще трябва да ти ги платят![]()
Прав си колега !
Продадох е на мой близък приятел ... освен това си е още на мое име , просто не сме и сменили собствеността. Затова изживявам всичко по този начин ... !!!
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Това го гледам и не мога да повярва на очите си колега,много съжалявам ,всичко се връща в този живот бъди сигурен

Нищо лично ,Просто бизнес !
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70

много съжалявам за колата
освен да си взимам ментета за колата по външния вид друго няма какво да кажа,
гледам каско в армеец, хем им плащаш хем пак те крадът да ги ебеш
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега в Бул Инс същите капути са и те ,защо и правиш реклама не знам ,или си на процентBMW-E39 написа::shock:

Нищо лично ,Просто бизнес !
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
vodkarulez написа:Прав си колега !
Продадох е на мой близък приятел ... освен това си е още на мое име , просто не сме и сменили собствеността. Затова изживявам всичко по този начин ... !!!
Знаеш ли, че миналата седмица аз също си продадох колата, беше капарирана, отразих това в обявата ми във форума и на сутринта в неделя осъмнах без огледала. Но мисля, че съм попаднал на масова акция по обезкостяване на БМВ в София.
Та идеята ми беше, че освен стандартнинте набези на автоджамбази, се следи и форума ни. Мисля, че в болшенството от случаите се оперира в такава междинна ситуация, когато 90% е сугурно, че собственика е много малко вероятно да реагира навреме по някакъв начин.
Има и друг момент - много голяма е вероятността да има намеса и подкрепа, под формата на активно бездействие, на полицаите. Съжалявам за колегите, знам че много от тях си вършат работата безкористно и съвестно, но има големи боклуци свързани с "подземните" структури.
По този повод смятам да отркия нарочена тема в общи форум, в която всеки пострадал да описва, колкото и трудно от емоционалана гледна тока да е, подробности около подобни сръхнеприятни случаи. Така ще се осигуря някаква статисическа информация в помощ на превенцията на подобни събития.
Ущасно съжалявам за стореното на автомобила ти, колега! Дано злосторниците да понесат всички възможни беди на този свят!

Re: Честито на печелившите !!!
slav4o1 написа:снимките при мен нещо не се отварят ...
По-добре е че не ги виждаш, гледката е много тъжна

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа::shock:
Едно нещо е вече сигурно . Независимо къде си си застраховал колата, тя е обект на вандалски атаки , като последствията от тях остават необезщетени почти във всички случаи. Да на Армеец колите не се крадат , но всичко останало може да им се случи по този начин , по-който съм стоварил информацията по-горе. Същото важи за Булинс , за Евроинс , за Куринс и т.н. Няма оправия.... Още Адам Смит и великия Сей през 14-ти век са казали: Когато една държава е лишена от Eфективна Конституция , от добра Съдебна власт и от трезво мислещо общество , тя е обречена. Нямам какво да кажа повече.
Последна промяна vodkarulez на 10 Юни 2008, 19:54, променена общо 1 път
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
подкрепям те напълно, но поне не са я откраднали като колата на този колега , Е39-тката мечта
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86157
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86157
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4