Ъпгрейд на Е46 2002г.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Ъпгрейд на Е46 2002г.

С радост искам да се похваля с поставянето на новите ми стопове!!
Колата стана страхотна отзад

Моля за вашето съдействие с информация и все пак имам и дилема за джантите

И понеже немога да кача снимките моля да ги видите в галерията ми

П.С. Извинявам се на модераторите,но незная къде да си публикувам темата

Sharo едит:
стопове

джанта 1

джанта 2

Последна промяна kali_2000 на 16 Мар 2009, 11:40, променена общо 3 пъти
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Значи за 18ки джанти гумата ще е "по-ниско профилна" (много неточен израз) от тази за 17ки, за 16ки и 15ки.
Какво разбираш под стандартната гума за Е46
Според табелката на мойта кола за 18ки размера гуми е 225/40/ 18, (има и за по-големи ама не си спомням)
Естествено че няма да можеш да ползваш сегашните си гуми примерно 205/55/16 или 225/45/17
И какви стопове си сложил? Пусни некоя снимка да видим и ние
Какво разбираш под стандартната гума за Е46

Според табелката на мойта кола за 18ки размера гуми е 225/40/ 18, (има и за по-големи ама не си спомням)

Естествено че няма да можеш да ползваш сегашните си гуми примерно 205/55/16 или 225/45/17

И какви стопове си сложил? Пусни некоя снимка да видим и ние

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- DiSmiSSaL
- кандидат ентусиаст
-
Поздвавявам те за избора на джанти, но искам да те предупредя, че не всичко което виждаш в интернет е налично за продажба. Според мен дори и да има възможност да си закупиш точно този модел, съмнява ме цената на комплекта да е само 4000лв. П.С. Това са 19ки 

Дизел в кръвта...... 

4000лв са много пари за джанти, дори и да не вземеш точно тези със сигурност ще намериш нещо по твой вкус. Търси ги извън България
Нископрофилната гума си е стандартна, но ще трябва доста повече да пазиш джантите, а и комфорта ще се влоши леко. Гумите също ще са доста по-скъпи от 15 или16 цола, така че е хубаво да прецениш какво точно ти трябва.
п.с. колеги, това е жена

Нископрофилната гума си е стандартна, но ще трябва доста повече да пазиш джантите, а и комфорта ще се влоши леко. Гумите също ще са доста по-скъпи от 15 или16 цола, така че е хубаво да прецениш какво точно ти трябва.
п.с. колеги, това е жена
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
© написа:
п.с. колеги, това е жена
пффф занчи ще траа почерпи за снимките

другия минус е че с 19ките ще ти умре малко колата от към динамика
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
kali_2000 написа:kriso85 написа: Естествено че няма да можеш да ползваш сегашните си гуми примерно 205/55/16 или 225/45/17![]()
колега това го знам аз питах дали е задължително да сложа нископрофилната гума и явно да
задължително е защото нетрябва да променяш много диаметъра да гумата зада не запре някъде по калниците/подкалниците
www.avtogumi.com e тука може да видиш на калкулатора какви гуми ще ти трабват на 19ките за да са еднакъв размер с 16ките
другия вероятен проблем е, че тия джанти са от 5 ца и по-новата тройка и ет-то може да им е доста различно
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тия стопове са цигански по мое мнение ,оригиналните след фейса с белия мигач са си най добри ,както и оригинални 18ки М3 стил би било ок вместо тия кичозните които си избрал(а) 

- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
- Sharo
- старши ентусиаст
-
първите са AC schnicer вторите са просто рисунка
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
vlado666 написа:Незнам какъв човек трябва да си, за да ти изглежда "циганско" чесно![]()
човек който харесва излъчването което има кола от марката на която всичко е сток ,в перфектно състояние .. а не някакви светодиодчета липчета тасчета антенки ,турски фарчета и стелчици и т.н.

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4