Уплътненията на вратите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Уплътненията на вратите
Колеги,
скърцат ми уплатненията на предните врати, като слизам от бордюр например или като карам по неравен път. Като съм отворил прозорците обаче, почти не скърцат. Кажете каде да отида да ми ги сменят качествено, който е правил тая операция. Мерси.
скърцат ми уплатненията на предните врати, като слизам от бордюр например или като карам по неравен път. Като съм отворил прозорците обаче, почти не скърцат. Кажете каде да отида да ми ги сменят качествено, който е правил тая операция. Мерси.
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
И при мене е така...но не всеки път
забелязах, че се появява повече след като вали дъжд
и както вас, като отворя прозореца и спира...а иначе увеличавам леко музиката 

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Няма да се притеснявате! От тук нататък все по-често ще се чува скърцане. Причината е, че се слягат и не могат да създадат предвиденият уплътняващ ефект. Единственият изход е подмяна на уплътненията с нови.
pazokolarov написа:Няма да се притеснявате! От тук нататък все по-често ще се чува скърцане. Причината е, че се слягат и не могат да създадат предвиденият уплътняващ ефект. Единственият изход е подмяна на уплътненията с нови.
ОК де, а ако се направи да се затварят по-плътно към купето дали няма да се оправи

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Не си вгорчавай излишно живота. Първо ще стане трудно, второ - отвън ще е страшно грозно (все едно каточели е ударена колата). Сменяй с нови. Всичко друго е временно решение и не е сигурно, че ще има ефект. Така поне веднъж ги оправяш и забравяш за това.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
и аз съм така брат спокс , и мои авер с 525 ТДС 98 пак е така, така че не е болка за умиране, просто са тежки вратите и стъклото и маи затова става така.. ама сменяш гуменото оплатнение и заспива
сега така поне усещаш кога какво става с колата и на какъв път я караш

сега така поне усещаш кога какво става с колата и на какъв път я караш

- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
pazokolarov написа:Сменяй с нови. Всичко друго е временно решение и не е сигурно, че ще има ефект. Така поне веднъж ги оправяш и забравяш за това.

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Въобще не се оплаквайте , просто незнаете как е при Е60. Симфоничен оркестър и това при 2-3 годишни коли 

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
vodkarulez написа:Въобще не се оплаквайте , просто незнаете как е при Е60. Симфоничен оркестър и това при 2-3 годишни коли

По темата - аз си решавам проблема с антиперспирант

- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Един колега каза, че 60 или 70лв. на врата.
Аз като измия и изчиста отвътре, минавам всички уплътнения с глицерин(от аптеката) на тънко и нема проблем. На мен и на багажника ми скърца доста гадно.
Аз като измия и изчиста отвътре, минавам всички уплътнения с глицерин(от аптеката) на тънко и нема проблем. На мен и на багажника ми скърца доста гадно.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Добре, добре!
Аз с глицерин си мажа кожата често (освен с пяната на БМВ), но ще пробвам и гумените уплатнения дано има ефект!
Аз с глицерин си мажа кожата често (освен с пяната на БМВ), но ще пробвам и гумените уплатнения дано има ефект!
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4