Кажете майстор който да ми оправи големия шибедах на комбито

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Кажете майстор който да ми оправи големия шибедах на комбито

Мнение от Zubcho » 01 Май 2008, 10:44

Вече звънях на някакъв корифей и той ме прати в Камор или Дару. Благодаря, там не стъпвам защото все още искам кожата да си ми седи на гърба. Явно е труден за работа този шибедах, ама чак пък невъзможен мисля не е. Та ако някой знае такъв майстор, нека даде телефон и моля нека не е някой който ще се учи тепърва на моята кола, че вече ми е писнало от такива - оправи 1, а развали други 2.

Мерси предварително колеги.

Поздрави

Иво Андреев

P.S.
Днес свалям сам тавана на колата за да го улесня майстора. :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 01 Май 2008, 11:19

Не знам на твоя какво му е -но като карах комби и моя шибидах оставаше понякога отворен....не можах да намеря човек ,който да е правил нещо подобно . С компресор издухах всичко ,което се беше събрало и изпръсках един флакон оръжейна смазка навсякъде, където мислех ,че ще има нужда . На предния люк имаше шумоизолиращо кече ,което се беше отлепило . Извадих го и него . Но общо взето люка не съм го ползвал .Даже го бях залепил отгоре с тиксо защото при по-силен дъжд течеше. Люк повече не.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Май 2008, 15:22

дай да се хванем като се прибера да го гледаме детайлно че и мен ми е интересно :winky: :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 02 Май 2008, 13:42

Тавана е махнат и сега се вижда касетката на шибедаха. Има един модул за управление на самия шибедах и може в него да е проблема. При мен ни иска да се отвори, ни да се затвори. По-късно ще видя да раменя машинките и ако задната не бачка може и там да е проблема. Ще сваля и модула и ако намеря др. комби на части с този шибедах ще сложа модул от него за проба. Може и там да е проблема. Аве ще го преборя този шибедах, ако ще и 2 месеца без таван да карам.

_65536_kb_sec_ написа:дай да се хванем като се прибера да го гледаме детайлно че и мен ми е интересно :winky: :winky:

Ще го гледаме мн. ясно ама да не забравиш да ми купиш ПСП :) :winky:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520 туринг 96

--

Мнение от tdk » 02 Май 2008, 20:50

има един майстор който май ги чатка двойните шибидаци . емо се казва . ама е в пловдив. чул съм че било доста играчка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Май 2008, 21:11

а бре не е много разправия
просто трябва времето да е хубаво и да се прибера и ще го подпукам тоя прословут шибидах :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 02 Май 2008, 21:48

Тоd ще ме посрещне в Пловдив на 04.05. да правим шибедаха ако този Емо съществува ще се радвам ако е там и помогне. Ако някой му има координати да ги даде, и да се свържа с него.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520 туринг 96

--

Мнение от tdk » 03 Май 2008, 8:37

ето му номера.0899105215. до ален мак му е сервиза. в началото на пловдив

старши ентусиаст
Аватар

Re: Кажете майстор който да ми оправи големия шибедах на комбито

Мнение от tsb_bg » 06 Авг 2011, 22:20

Днес се появи наново питане за двойния люк на комбито и за това ще кача едно PDF-че по въпроса и в тази тема

Попринцип това е част от темата Често срещани проблеми при Е34 комби/Touring на колегата Penchev във "закачените"

E34 Touring Sun Roof

Назад към E34