Кажете майстор който да ми оправи големия шибедах на комбито
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Кажете майстор който да ми оправи големия шибедах на комбито
Вече звънях на някакъв корифей и той ме прати в Камор или Дару. Благодаря, там не стъпвам защото все още искам кожата да си ми седи на гърба. Явно е труден за работа този шибедах, ама чак пък невъзможен мисля не е. Та ако някой знае такъв майстор, нека даде телефон и моля нека не е някой който ще се учи тепърва на моята кола, че вече ми е писнало от такива - оправи 1, а развали други 2.
Мерси предварително колеги.
Поздрави
Иво Андреев
P.S.
Днес свалям сам тавана на колата за да го улесня майстора.
Мерси предварително колеги.
Поздрави
Иво Андреев
P.S.
Днес свалям сам тавана на колата за да го улесня майстора.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Не знам на твоя какво му е -но като карах комби и моя шибидах оставаше понякога отворен....не можах да намеря човек ,който да е правил нещо подобно . С компресор издухах всичко ,което се беше събрало и изпръсках един флакон оръжейна смазка навсякъде, където мислех ,че ще има нужда . На предния люк имаше шумоизолиращо кече ,което се беше отлепило . Извадих го и него . Но общо взето люка не съм го ползвал .Даже го бях залепил отгоре с тиксо защото при по-силен дъжд течеше. Люк повече не.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Тавана е махнат и сега се вижда касетката на шибедаха. Има един модул за управление на самия шибедах и може в него да е проблема. При мен ни иска да се отвори, ни да се затвори. По-късно ще видя да раменя машинките и ако задната не бачка може и там да е проблема. Ще сваля и модула и ако намеря др. комби на части с този шибедах ще сложа модул от него за проба. Може и там да е проблема. Аве ще го преборя този шибедах, ако ще и 2 месеца без таван да карам.
Ще го гледаме мн. ясно ама да не забравиш да ми купиш ПСП

_65536_kb_sec_ написа:дай да се хванем като се прибера да го гледаме детайлно че и мен ми е интересно![]()
Ще го гледаме мн. ясно ама да не забравиш да ми купиш ПСП

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а бре не е много разправия
просто трябва времето да е хубаво и да се прибера и ще го подпукам тоя прословут шибидах

просто трябва времето да е хубаво и да се прибера и ще го подпукам тоя прословут шибидах

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Тоd ще ме посрещне в Пловдив на 04.05. да правим шибедаха ако този Емо съществува ще се радвам ако е там и помогне. Ако някой му има координати да ги даде, и да се свържа с него.
Re: Кажете майстор който да ми оправи големия шибедах на комбито
Днес се появи наново питане за двойния люк на комбито и за това ще кача едно PDF-че по въпроса и в тази тема
Попринцип това е част от темата Често срещани проблеми при Е34 комби/Touring на колегата Penchev във "закачените"
E34 Touring Sun Roof
Попринцип това е част от темата Често срещани проблеми при Е34 комби/Touring на колегата Penchev във "закачените"
E34 Touring Sun Roof
9 мнения
• Страница 1 от 1