Агресия по пътищата
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Агресия по пътищата
Колеги преди 1 час се редя на сфетофара на Орлов мост ( посока центъра ) и съм в дясната лента за надясно ( бях тръгнал към СУ да си подам документите за предварителните изпити ) и по едно време гледам БМВ 5-ца Е39 и пред него Шкода Октавия!!! И гледам излезнали от колите 3 ма човека - две млади момчета от БМВ то и някакъв едър, но по стар от Шкодата и нещо зяеха и много яко се караха !! Не разбрах точно какво е станало, но мочето нещо сочеше огледалото за задно виждане на BMW то и го пипаше, а то се клатеше ( сигурно го е закачил )- абе не съм сигурен кой кого беше закачил и какво точно беше станало, но се караха много жестоко !!! И по едно време едно от момчетата от БМВ - то ( беше с бяла блуза и си беше якичък ) бутна оня с Шкодата по гърдите назад с ръка и тоя падна върху капака на БМВ то, след което при ставането си резна една доста яка песница на момчето от БМВ то където го бутна и се почнаха..... Дотича и другото момче и двамата почнаха да налагат оня с Шкодата !!! За малко го сфалиха на земята и почнаха да го ритат, но и те си отнесоха също по някоя друга песница !! Абе млатеха с много голяма злоба
Момчето си изпокъса бялата блузка !! Двамата почнаха да го бутат тоя към тротоара ( към храстите ) и там го проснаха и си тръгнаха към колата, но този с Шкодата намери в хратите някакъе клон , взе го и се затича към БМВ то, след което го стовари клона върху предния капак на БМВ то !!! И вече стана ясно , че ще се изпотрепат , но дойде полиция и се намеси и ги разтърва и почнаха нещо да се разправят !!! Подробностите може да не са точно така, ама не бях много близо до инцидента и ви казвам това, което видях отдалечко !! Дали момчетата с БМВ не са от този форум ??? Но имах чувството че и тримата бяха озверели и както казах много здрави песници се раздаваха ( имаше доволно за сички ). НЕ знам кой е бил виновен и какво точно е станало, но ако е било заради огледало
Каква е тая агресия у хората не мога да разбера !! Ако момчетата са от този форум нека кажат какво стана и се извинявам ако съм го описал с грешки и неточности

- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
хахах е няма как.... това е СОФИЯ ... средище на све що се зове селянин..... тва не е първата история за тия простотиии, а има и такава компилация от камерите на КАТ в центъра как редовно некви се бият но за някакво допиране пълни абсурди.....
просто хората до такава степен не са в час... и са избеснели от безпаричие и прочие че са свдени до много ниско ниво - двама да бият един..... евала!!! в смисал това е повече от похвално....
и всичко е само и единствено защото на хората са им кът некви 2-300 кинта, НА ГОДИНА, да си направят тъпо каско и от там да си знаят че виновни или не ще им оправят колата.... ама неее дай да спестиме е пестете .... и се биите ....
а селянчета с бмвнца и мерцедесчета който са много ербап дал господ и то бая...
просто хората до такава степен не са в час... и са избеснели от безпаричие и прочие че са свдени до много ниско ниво - двама да бият един..... евала!!! в смисал това е повече от похвално....
и всичко е само и единствено защото на хората са им кът некви 2-300 кинта, НА ГОДИНА, да си направят тъпо каско и от там да си знаят че виновни или не ще им оправят колата.... ама неее дай да спестиме е пестете .... и се биите ....
а селянчета с бмвнца и мерцедесчета който са много ербап дал господ и то бая...
Последна промяна kowalski на 18 Апр 2008, 14:59, променена общо 1 път
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Бравооо герои 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
те и много яките пускат кръв...!!! тъпо е да се бият по улиците като малоумни,ма тва е живота! некои много яки такива пестници отнасят от некои не толко яки понякога ,че съм се смел много на такива гледки! а като се извадат и "железа" става вече да залегаме покрай колите....
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:всичко е Под Контрол![]()
Брат, да не си в цикъл?
Бива ли заради отлепено огледало... Даже и само другият да е виновен. Не вярвам да нямаш каско в Булинс...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Те хората са го казали "Блага дума..."...ама повечето си мислим "Ке се пукаме ли"... тъпо че на някой като му падне пердето и не знае какво прави...едното огледало...аз бих вдигнал един скандал,ще го напсувам и ще си замина. Я си представи,че има байпас-и кво,после ще го лежиш...заради едно стъкло? То не става само с протеин...трябва и акъл...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:ти па що реши ,че е той...!?!!?!? по снимките не ми прилича да му е скъсана белата блуза....
ТЪй ми звучи цялата работа. Едно яко момче с Е 39 пише "всичко е под контрол"...
Извинявам се ако погрешно съм разбрал поста ти, BMW-E39....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SKISA
-
-