ВЪЗМУТИТЕЛНА ПОЛИЦЕЙСКА ИСТОРИЯ !!!!!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ВЪЗМУТИТЕЛНА ПОЛИЦЕЙСКА ИСТОРИЯ !!!!!!!!
по принцип се старая да не обсъждам и да не говоря против органите на реда в публичното пространство, но тази вечер няма как да се здържа
както си седяхме, паркирали пред ОМВто на бояна и си говорехме, пристигна полицейската нива, от вътре изкочиха едно дебело ченге и едно младо и стреснато, което се стараеше да вкарва елемента " гледам лошо" макар че много не му се отдаваше, и се развикаха да се махаме. след това, дебелия извади един кухненски нож, доближи се до БМВто на марин и попита " на кой е това БМВ?" марин каза, че е негово и онзи му каза " аре махай се от тука ". колата на марин нито беше спряна неправилно, нито нищо, но той нямаше желание да се расправя, качи се и си тръгна. след това така наречения " служител на реда " колкото и силно да звучат тези думи що се отнася до въпросния простак с пагони, стъпи до един голф, и попита " на кой е тази кола? ", никой не отговори, собственика явно не беше наоколо. куката повтори, " за последен път питам, на кой е тази кола? ", но отново никой не отговори, при което полицая се наведе и заби странично кухненския нож в задната гума на голф-а !!!!! представяте ли си бе хора ?! за какво говорим въобще!!! ГОЛФа БЕШЕ ПАРКИРАН СЪВСЕМ ПРАВИЛНО НА ОТРЕДЕНОТО ЗА ТОВА ПАРКИНГ МЯСТО ПРЕД ОМВто
собственика на Голфчето дойде след около 10 минути, защото явно беше в ОБВто да си пазарува, и не можа да повярва на очите си като видя гумата
ако това не е безгранична селения, то кое !!!! след като стана расправията, как може така да се пукат гуми, въпросния дебил започна да размахва ножа на има, няма 20 сантиметра от лицето на Ф&Ф
не знам къде го има това, но аз съм възмутен ! не ми говорете да вярвам в служителите на реда, защото сред тях, както виждате, има дебили на ЕНта степен, които даже нямам идея как е възможно да ги допуснат до униформата

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
да селянията беше пълна,а после дори се опитваше да заплаши ф&ф със същия тоя нож.......ама после бързо се ометоха.....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Що ве , мене кат ходих в КАТ ми казаха че ще си играем на КОТКА И МИШКА и познаите кои щял да е мишката 

- Anton Anastasov
- кандидат ентусиаст
-
Защо не можахте да го снимате. Единствено чрез медиите легално може да им се цепят гъзовете на такива (съжалявам за езика, но не мога да се въздържа). Такава наглост и безочие трябва да се наказват публично.
Докато "органите" не се изчистят от комплексирани селяни, яхнали пагона с цел да си правят каквото им е кеф, да не чакат уважение и респект от наша страна.
Докато "органите" не се изчистят от комплексирани селяни, яхнали пагона с цел да си правят каквото им е кеф, да не чакат уважение и респект от наша страна.
- Anton Anastasov
- кандидат ентусиаст
-
chefo написа:абе хора!
Отивате при начакника на РПУ или централното и пускате жалба за тормоз, като има толкова свидетели!
за един шамар от т.н. полицай, един мой приятел се обзаведе с чисто нов климатик!
Защо мислиш, че началника на РПУ-то не е същия цървул. Ще има РАВНИС, МИРНО - ти караш без талон, ти караш без книжка, ти си с дълга коса, ти си .... и пак онова неприятно чувство, че всички уж всички си вършат работата, а нещата са на нулата.
Само жадните за скандали лешояди ще ги оправят.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Anton Anastasov написа:Защо не можахте да го снимате.
Има снимки и на срязаната гума доколкото разбрах Злобар направи и филмче с въпросните "полицаи" макар че за мен това са служители на собсвения си гняв а не на реда. Онзи плужек по-дебелия след 2-3 минути пререкания с Ф&Ф се осъзна че е заобиколен от десетки хора и че поведението му надхвърля допустимото

Запомних номера на патрулката и казвам най-отговорно Ще свидетелствам за да бъде наказан въпросния "полицай"

И аз като Енджи искам да изразя огромното си възмущение от постъпката

May the BMW force be with you!
А така мама им да ееее@#$.
Мноо се издразних като на няква пресконференция Бат Бойко се издурви и каза "В полицията няма подкупи. Намерете ми доказателства за това и ЛИЧНО ми ги пратете". От тогава мисля да си купя една МП3 писалка и като ме спрат да запиша всичко да видиме какво ще стане тогава. Мааама им проста.
Що не го пратите на медиите ? Нека стане ЛЛУУД скандал. Да се стреснат малко педалчетата.
Мноо се издразних като на няква пресконференция Бат Бойко се издурви и каза "В полицията няма подкупи. Намерете ми доказателства за това и ЛИЧНО ми ги пратете". От тогава мисля да си купя една МП3 писалка и като ме спрат да запиша всичко да видиме какво ще стане тогава. Мааама им проста.
Що не го пратите на медиите ? Нека стане ЛЛУУД скандал. Да се стреснат малко педалчетата.
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Тия за кви се мислат ма....им мрасна поли...ска да пукат гумите на момчето за нишо направо треба да ги съди.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Енджи - този път наистина си прав да го напишеш и аз нямам думи.....
Особено след номера с размахванеот на ножа пред лицето на друг вече
Моля Ви, ако мога с нещо да помогна да правим нещо, имаме номер, снимки, евентуално филм и доста свидетели - докато е горещо още желязото дайте да им го наковем
Мама им мръсна
ами ако човека случайно по неправилното време е решил да зардеи и не знае защо всички са там....
Ами ако го чака път, служебно...
Ами ако е отишъл да се гони, но е спрял на правилно за паркиране място, както е в случая...
Хванахме ги по бели гащи, нямали са право да ви правят проблем, отгоре на всичкото са надскочили правомоюията си, размахвайки нож и са проявили полицейско насилие - за други държави не знам, но тук може поне малко да го сгорещим този, особено ако има и видео и стигне до медийте.
Дайте да действаме
Особено след номера с размахванеот на ножа пред лицето на друг вече

Моля Ви, ако мога с нещо да помогна да правим нещо, имаме номер, снимки, евентуално филм и доста свидетели - докато е горещо още желязото дайте да им го наковем

Мама им мръсна

ами ако човека случайно по неправилното време е решил да зардеи и не знае защо всички са там....
Ами ако го чака път, служебно...
Ами ако е отишъл да се гони, но е спрял на правилно за паркиране място, както е в случая...
Хванахме ги по бели гащи, нямали са право да ви правят проблем, отгоре на всичкото са надскочили правомоюията си, размахвайки нож и са проявили полицейско насилие - за други държави не знам, но тук може поне малко да го сгорещим този, особено ако има и видео и стигне до медийте.
Дайте да действаме

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Mnogo burz
- Потребител
-
Леле до каква степен стига селянията! И тук е моментът да кажа на Fast and Furious, че точно това имах предвид в една не отдавна коментирана тема, относно отношенията ни към органите на реда!!!!!!!!
Много ме е яд, че не съм бил. За тази година още не съм отишъл, но щом казвате, че пак са започнали да се събират и аз ще дойда. Не можа ли някой да им среже на тях гумите докато те се заяждат с хората, щеше да е много интересно как ще се приберат до районното!
Големи педалчета са тези дето идват на Бояна. Между другото мене веднъж на Верила (в Елин Пелин - там ставаха едно време най-готините състезания)заради един тъпак, който ме засече и не можах да тръгна ме хванаха и минах с 5 кинта, добре че куките бяха леко селянчета от Елин Пелин и не искаха много!
Много ме е яд, че не съм бил. За тази година още не съм отишъл, но щом казвате, че пак са започнали да се събират и аз ще дойда. Не можа ли някой да им среже на тях гумите докато те се заяждат с хората, щеше да е много интересно как ще се приберат до районното!
Големи педалчета са тези дето идват на Бояна. Между другото мене веднъж на Верила (в Елин Пелин - там ставаха едно време най-готините състезания)заради един тъпак, който ме засече и не можах да тръгна ме хванаха и минах с 5 кинта, добре че куките бяха леко селянчета от Елин Пелин и не искаха много!
Samo Ford Eskort Cosworth - 420 k.s.
Vsi4ko druga e izmislitca
Vsi4ko druga e izmislitca
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
За съжаление по-неясни причини човека с голф-а си тръгна и не знам дали ще съдейства.
Но полицая отправи многобройни обиди и заплахи към Ф&Ф и останалите които (ама честно) си седяхме мирно и кротко и пиехме кой бира, кой безалкохолно.
Едиственото за което се сещам е да се подаде жалба срещу полицая за обида и безпричинна заплаха с нож срещу лицето на Ф&Ф като от там да се добави че е тръгнало от безпричинното увреждане на имущество от страна на полицая заплахата към всички останали че ще им се случи и на тях.
Това за съжаление не мога аз да го направя тъй като въпреки близоста със случката не беше срещу мен. Но ако Ф&Ф подаде жалбата аз ще свидетелствам за инцидента.
Поемам ангажимент и да разпространя снимките до всички медии по електронен път!
Призовавам всички които притежават снимки или видеоматериали от инцидента да ги споделят с нас!
Но полицая отправи многобройни обиди и заплахи към Ф&Ф и останалите които (ама честно) си седяхме мирно и кротко и пиехме кой бира, кой безалкохолно.
Едиственото за което се сещам е да се подаде жалба срещу полицая за обида и безпричинна заплаха с нож срещу лицето на Ф&Ф като от там да се добави че е тръгнало от безпричинното увреждане на имущество от страна на полицая заплахата към всички останали че ще им се случи и на тях.
Това за съжаление не мога аз да го направя тъй като въпреки близоста със случката не беше срещу мен. Но ако Ф&Ф подаде жалбата аз ще свидетелствам за инцидента.
Поемам ангажимент и да разпространя снимките до всички медии по електронен път!
Призовавам всички които притежават снимки или видеоматериали от инцидента да ги споделят с нас!
May the BMW force be with you!
- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Ха,ха,ха,аз също съм ЗА идеята вчерашният пържолан да си получи заслуженото,ще направя всичко възможно до един ден тук да се появят две кратки клипчета 'отнякъде' на които ще видите Интересни Неща