ВЪЗМУТИТЕЛНА ПОЛИЦЕЙСКА ИСТОРИЯ !!!!!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

ВЪЗМУТИТЕЛНА ПОЛИЦЕЙСКА ИСТОРИЯ !!!!!!!!

Мнение от Engi » 30 Апр 2004, 1:07

по принцип се старая да не обсъждам и да не говоря против органите на реда в публичното пространство, но тази вечер няма как да се здържа :!: :!: :!: както си седяхме, паркирали пред ОМВто на бояна и си говорехме, пристигна полицейската нива, от вътре изкочиха едно дебело ченге и едно младо и стреснато, което се стараеше да вкарва елемента " гледам лошо" макар че много не му се отдаваше, и се развикаха да се махаме. след това, дебелия извади един кухненски нож, доближи се до БМВто на марин и попита " на кой е това БМВ?" марин каза, че е негово и онзи му каза " аре махай се от тука ". колата на марин нито беше спряна неправилно, нито нищо, но той нямаше желание да се расправя, качи се и си тръгна. след това така наречения " служител на реда " колкото и силно да звучат тези думи що се отнася до въпросния простак с пагони, стъпи до един голф, и попита " на кой е тази кола? ", никой не отговори, собственика явно не беше наоколо. куката повтори, " за последен път питам, на кой е тази кола? ", но отново никой не отговори, при което полицая се наведе и заби странично кухненския нож в задната гума на голф-а !!!!! представяте ли си бе хора ?! за какво говорим въобще!!! ГОЛФа БЕШЕ ПАРКИРАН СЪВСЕМ ПРАВИЛНО НА ОТРЕДЕНОТО ЗА ТОВА ПАРКИНГ МЯСТО ПРЕД ОМВто :!: :!: :!: собственика на Голфчето дойде след около 10 минути, защото явно беше в ОБВто да си пазарува, и не можа да повярва на очите си като видя гумата :!: ако това не е безгранична селения, то кое !!!! след като стана расправията, как може така да се пукат гуми, въпросния дебил започна да размахва ножа на има, няма 20 сантиметра от лицето на Ф&Ф :!: :!: :!: не знам къде го има това, но аз съм възмутен ! не ми говорете да вярвам в служителите на реда, защото сред тях, както виждате, има дебили на ЕНта степен, които даже нямам идея как е възможно да ги допуснат до униформата :!: :!: :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 30 Апр 2004, 1:14

да селянията беше пълна,а после дори се опитваше да заплаши ф&ф със същия тоя нож.......ама после бързо се ометоха.....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 30 Апр 2004, 6:17

Що не им заспихте номера на колата или поне що не ги питайте как се казват после поне да знаем кой да ебем!

Много мраза такива педали, мамка им мръсна, лошото е че в случая ако кажеш нещо знаеш ли го този какво може да ти направи с тоз нож...

хора вземете се в раце и направете жалба !

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 30 Апр 2004, 8:16

Що ве , мене кат ходих в КАТ ми казаха че ще си играем на КОТКА И МИШКА и познаите кои щял да е мишката :shock:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Anton Anastasov » 30 Апр 2004, 8:53

Защо не можахте да го снимате. Единствено чрез медиите легално може да им се цепят гъзовете на такива (съжалявам за езика, но не мога да се въздържа). Такава наглост и безочие трябва да се наказват публично.
Докато "органите" не се изчистят от комплексирани селяни, яхнали пагона с цел да си правят каквото им е кеф, да не чакат уважение и респект от наша страна.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 30 Апр 2004, 10:01

абе хора!
Отивате при начакника на РПУ или централното и пускате жалба за тормоз, като има толкова свидетели!
за един шамар от т.н. полицай, един мой приятел се обзаведе с чисто нов климатик!
:idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Anton Anastasov » 30 Апр 2004, 10:08

chefo написа:абе хора!
Отивате при начакника на РПУ или централното и пускате жалба за тормоз, като има толкова свидетели!
за един шамар от т.н. полицай, един мой приятел се обзаведе с чисто нов климатик!
:idea:

Защо мислиш, че началника на РПУ-то не е същия цървул. Ще има РАВНИС, МИРНО - ти караш без талон, ти караш без книжка, ти си с дълга коса, ти си .... и пак онова неприятно чувство, че всички уж всички си вършат работата, а нещата са на нулата.

Само жадните за скандали лешояди ще ги оправят.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 30 Апр 2004, 10:19

Anton Anastasov написа:Защо не можахте да го снимате.

Има снимки и на срязаната гума доколкото разбрах Злобар направи и филмче с въпросните "полицаи" макар че за мен това са служители на собсвения си гняв а не на реда. Онзи плужек по-дебелия след 2-3 минути пререкания с Ф&Ф се осъзна че е заобиколен от десетки хора и че поведението му надхвърля допустимото :!: :!: :!: :!: :!:
Запомних номера на патрулката и казвам най-отговорно Ще свидетелствам за да бъде наказан въпросния "полицай" :!:
И аз като Енджи искам да изразя огромното си възмущение от постъпката :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 30 Апр 2004, 11:24

А така мама им да ееее@#$.
Мноо се издразних като на няква пресконференция Бат Бойко се издурви и каза "В полицията няма подкупи. Намерете ми доказателства за това и ЛИЧНО ми ги пратете". От тогава мисля да си купя една МП3 писалка и като ме спрат да запиша всичко да видиме какво ще стане тогава. Мааама им проста.

Що не го пратите на медиите ? Нека стане ЛЛУУД скандал. Да се стреснат малко педалчетата.

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 30 Апр 2004, 11:28

:shock: :shock: :shock: кво приказвате, бе хора, случката направо ми събра очите :shock: :shock: :shock: :!: При всички положения трябва да пуснете жалба, пък дори и да е без последствия....ебахти скапаната държава :werd:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 30 Апр 2004, 11:30

Тия за кви се мислат ма....им мрасна поли...ска да пукат гумите на момчето за нишо направо треба да ги съди. :? :? :? :?

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 30 Апр 2004, 11:30

Енджи - този път наистина си прав да го напишеш и аз нямам думи.....
Особено след номера с размахванеот на ножа пред лицето на друг вече :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Моля Ви, ако мога с нещо да помогна да правим нещо, имаме номер, снимки, евентуално филм и доста свидетели - докато е горещо още желязото дайте да им го наковем :evil:
Мама им мръсна :evil:
ами ако човека случайно по неправилното време е решил да зардеи и не знае защо всички са там....
Ами ако го чака път, служебно...
Ами ако е отишъл да се гони, но е спрял на правилно за паркиране място, както е в случая...
Хванахме ги по бели гащи, нямали са право да ви правят проблем, отгоре на всичкото са надскочили правомоюията си, размахвайки нож и са проявили полицейско насилие - за други държави не знам, но тук може поне малко да го сгорещим този, особено ако има и видео и стигне до медийте.
Дайте да действаме :!:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Потребител
Аватар

Мнение от Mnogo burz » 30 Апр 2004, 11:33

Леле до каква степен стига селянията! И тук е моментът да кажа на Fast and Furious, че точно това имах предвид в една не отдавна коментирана тема, относно отношенията ни към органите на реда!!!!!!!!
Много ме е яд, че не съм бил. За тази година още не съм отишъл, но щом казвате, че пак са започнали да се събират и аз ще дойда. Не можа ли някой да им среже на тях гумите докато те се заяждат с хората, щеше да е много интересно как ще се приберат до районното!
Големи педалчета са тези дето идват на Бояна. Между другото мене веднъж на Верила (в Елин Пелин - там ставаха едно време най-готините състезания)заради един тъпак, който ме засече и не можах да тръгна ме хванаха и минах с 5 кинта, добре че куките бяха леко селянчета от Елин Пелин и не искаха много!
Samo Ford Eskort Cosworth - 420 k.s.
Vsi4ko druga e izmislitca

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 30 Апр 2004, 12:02

За съжаление по-неясни причини човека с голф-а си тръгна и не знам дали ще съдейства.
Но полицая отправи многобройни обиди и заплахи към Ф&Ф и останалите които (ама честно) си седяхме мирно и кротко и пиехме кой бира, кой безалкохолно.
Едиственото за което се сещам е да се подаде жалба срещу полицая за обида и безпричинна заплаха с нож срещу лицето на Ф&Ф като от там да се добави че е тръгнало от безпричинното увреждане на имущество от страна на полицая заплахата към всички останали че ще им се случи и на тях.
Това за съжаление не мога аз да го направя тъй като въпреки близоста със случката не беше срещу мен. Но ако Ф&Ф подаде жалбата аз ще свидетелствам за инцидента.
Поемам ангажимент и да разпространя снимките до всички медии по електронен път!
Призовавам всички които притежават снимки или видеоматериали от инцидента да ги споделят с нас!
May the BMW force be with you!

V8 Master
Аватар

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 30 Апр 2004, 12:55

Ха,ха,ха,аз също съм ЗА идеята вчерашният пържолан да си получи заслуженото,ще направя всичко възможно до един ден тук да се появят две кратки клипчета 'отнякъде' на които ще видите Интересни Неща :duel:

Следваща

Назад към Страхотни истории