Втора колона - 07.04 7:00 на ЛУКОИЛ след караулката
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Втора колона - 07.04 7:00 на ЛУКОИЛ след караулката
След като проведохме разговори с колегите от Пловдив и част от Софийските се образува втора колона за Казанлък.
Тръгване 7:00 на ЛУКОИЛ след караулката, междинна среща 9.00 детелината за Карлово с Пловдивската група!
Всички неуспяли за 6-ти да се чувстват (чувствуват) поканени да изживеят магията на магистралното хулиганство
Препоръчителна скорост 100-120 км/ч
в рамките на закона
Карайте предпазливо за да стигнем всички живи и здрави в Казанлък!
Тръгване 7:00 на ЛУКОИЛ след караулката, междинна среща 9.00 детелината за Карлово с Пловдивската група!
Всички неуспяли за 6-ти да се чувстват (чувствуват) поканени да изживеят магията на магистралното хулиганство

Препоръчителна скорост 100-120 км/ч

Карайте предпазливо за да стигнем всички живи и здрави в Казанлък!
May the BMW force be with you!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
една молба - понеже с вас ще пътува почитна дама на име Ева, моля ви когато решите да накажете някой Голф да я изчаквате (тя кара средно 120 - 140), че не знае пътя. Василене - разчитам на теб да ни я доведеш жива и здрава на събора 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
ati написа:една молба - понеже с вас ще пътува почитна дама на име Ева, моля ви когато решите да накажете някой Голф да я изчаквате (тя кара средно 120 - 140), че не знае пътя. Василене - разчитам на теб да ни я доведеш жива и здрава на събора
Знам че ще идва и ще я пазиме кано очите си

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
знаех си, че мога да разчитам на теб
Аз и нея предупредих, че когато мине голг 2/3 от колоната се изнасят с '120' да го гонят, въпроса е да я чакате, след като накажете въпросната резачка
Сега вече съм спокоен

Аз и нея предупредих, че когато мине голг 2/3 от колоната се изнасят с '120' да го гонят, въпроса е да я чакате, след като накажете въпросната резачка

Сега вече съм спокоен
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
То и без тва няма много да бързаме , щото и ние не сме от най-бързите
до 140 за да сме културна колона
Обаче навръщане със чипа , незнам...

до 140 за да сме културна колона

Обаче навръщане със чипа , незнам...

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
BMW///M-ma6inata написа:Най-добре темите за тръгването да се направят важни, защото особено тази изостана много назад
Мдааааа прав си!
Ето едно предложение което отправих към първата колона ... мързи ме да го променям за това го копи-пасте :
Доста време ми се е налагало да водя колона от джипове на сафари, та схемата беше такава... първа и последна кола контролни карат леко изнесени в ляво от осносвната колона, първия гледа лявото огледало за евентуално разкъсване на колоната което сгнализира за потенциален проблем задния прави същото гледайки напред, така двамата обхващат по половин колона, при по голяма колона или при труден път (завой, тесни платна и т.н. ) се поставят на равни ръзстояния още контролни коли. Пример високопланински път изключително тесен и стръмен в колона от 10 джипа 4 контролни!
На магистралата няма да имате проблем и с две само, но после не съм сигурен! Нека последния има ГСМ-а на първия тъй като той има най-добър поглед върху колоната
Внимавайте след слизането на колоната от магистралата отделете една кола която да ви подсигурява при завиане в ляво от главен на второстепенен път, тоест да спира и да предупреждава насрещните че има колона! При използването рязко на спирачки включвайте аварийни за да са наясно няколко коли зад вас че ми се е случвало ефекта на натрупани забавяния при спиране три коли забавяне по 0.6 са 1.8 сек забавяне и 4-тата кола се е ударила..
Ако сте навити да следваме схемата макар да не сме много все пак ще сме 7-8 коли в началото но после в Пловдив ще станем повече!
Нека е пловдивчани вземат отношение!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
BMW///M-ma6inata написа:Май най-добре ти да водиш колоната
А кой ще наказва Голф-овете

Ще се разберем като се видим

BMW///M-ma6inata написа:П.П : Ще имаме и една Е39-ка 523 в колоната
Супер ! Кума ми с Е39-ката ще дойде направо в Казанлък

- Alf
- кандидат ентусиаст
-
РАЗО4АРОВАНИЕТО
Днес движеики се по бул.Стамболииски посока Ботев преди кръстовището с Опъл4енска един ГАЛФОН от наи дясна лента реши да минава в средна без мига4 и за да не го ударя инстинктивно навих волана наляво и там познаите какво имаше, ГОЛФ и после удар.На голфа по4ти ништо,а на мен предна броня,капак,решетка,маска и още 2 часа разправии с КАТ и застрахователите,и накрая изхабени нерви и разо4арование от факта 4е може би ще пропусна Събитието на годината.
Не се издържа ве4е,такива идиоти като тоя дето ме засе4е трябва да се настигат и да се избиват МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА 

Истината има само едно лице!!!!!!!!!! БМВ
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
Golf
Искам и аз Golf-ове. Оставете ми ги да ги папам 

За феновете на автомобилния спорт тези марки са синоним на успехи и традиции. Kогато те се събират да наблюдават поредната надпревара, се чуват виковете “Форца Ферари, форца ла макина”. Тифозите произнасят техните имена с почит и уважение. Защото те са се превърнали в легенди, в автомобилни икони. Ако питате защо, значи никога няма да разберете.
Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И аз се включвам в колоната на 7.05. Мисля, че станахме сериозна група, няма да се излагаме по пътищата, я!
Ще се видим в 7 ч.

Never mistake motion for action...
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3