Истината боли :)
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Истината боли :)
Здр. на всички , поздравления за хубавият форум който си имате , прочетох доста неща с интернет , неискам да се заяждам просто питам ,защо толкова се плашите когато чуете нещо от рода на Honda 1.6 VTI , нима имате лоши спомени от срещи по светофарите ?
Още един въпрос , защо всички от вас , като чуят 1.6 ВТИ , започвате да вадите силните си жокери като М3 , нима така наречените мускулести , силни , яростни баварци немогат да се справят с една (жълтуркова) малолитражка ? като знаете ,че М3 с 1.6ВТИ нямат просто база за сравнение и вие все пак фенове неможете да немерите нещо 1.6 от мускулестите БМВ-та което да се прави подобаващо ?
Но стига съм ви натоварвал , Нека да видя първо какво ще ми кажете 

Re: Истината боли :)
chown написа: прочетох доста неща с интернет
Аз само да попитам, неща без интернет не четеш ли?

Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46
Re: Истината боли :)
Извинявам се исках да кажа в форумаHashishev написа:chown написа: прочетох доста неща с интернет
Аз само да попитам, неща без интернет не четеш ли?

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
ти като си се качил на 1.6 да не мислиш че си хванал Господ за шлифера.
недей да сереш във нашият форум, ходи си тунинговай VTI та да стане VTS и
тогава можеш да кажеш че караш "расова
" бегачка
недей да сереш във нашият форум, ходи си тунинговай VTI та да стане VTS и
тогава можеш да кажеш че караш "расова

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ами да сравняваш 1.6 ВТИ със М3 е нещо като да сравняваш кола 800кг с кола 1600
Ако се сещаш ко искам да ти кажа...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Колега,
преди 2 седмици бях до Плд и там на излизане по пътя към Пазадржик на светофарите се тествахме с един Сивик от новите (страхотни спомени)...на третия светофар момчето питаше "Какво е това БМВ???", след като и 3-те пъти пристигна след мен
каза, че неговата кола била 140кс...
преди 2 седмици бях до Плд и там на излизане по пътя към Пазадржик на светофарите се тествахме с един Сивик от новите (страхотни спомени)...на третия светофар момчето питаше "Какво е това БМВ???", след като и 3-те пъти пристигна след мен

с твоя 2.0i , надушвам страх да се изправиш с/у VTI-то , И неискам да ви сера форума , просто искам да ми кажете защо като някой от вас каже ,че му предстой някаква гонка с 1.6VTI и вие започвате с изрази от сорта на "една М3 ще я скъса" това ли ви е разбирането за колите ---> 1.6 vs. 3.2SuPeR_FLY написа:ludiagsm има една 316-ка за такива като теб![]()
ехехехе браво , аз сега неказвам ,че хонда е най добрата марка и има най бързите коли , Но си признаите един пат за винаги , че просто с хонда неможе да се сравняватеBurningparis написа:Колега,
преди 2 седмици бях до Плд и там на излизане по пътя към Пазадржик на светофарите се тествахме с един Сивик от новите (страхотни спомени)...на третия светофар момчето питаше "Какво е това БМВ???", след като и 3-те пъти пристигна след мен![]()
![]()
каза, че неговата кола била 140кс...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Оправдание ли? Ти всъщност на колко години си? И ми кажи в кое състезание участват неравностойни коли, малко смешно е да пускаш на линията топ модел на джапанките и най-ниския клас бмв
Като ще пускаш топ класовете, и колите с вложена най-голяма инженерна мисъл, май М3 е подходящата кола от същите години а?

Като ще пускаш топ класовете, и колите с вложена най-голяма инженерна мисъл, май М3 е подходящата кола от същите години а?
да прав си///peter написа:Оправдание ли? Ти всъщност на колко години си? И ми кажи в кое състезание участват неравностойни коли, малко смешно е да пускаш на линията топ модел на джапанките и най-ниския клас бмв

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Пич, нищо лично ама някакво такова предчуствие имам ,че май си много гладен.
Ей ся като се събудят готвачите такава шведска маса ще ти спретнат ,че ще има за целия Японски народ

Ей ся като се събудят готвачите такава шведска маса ще ти спретнат ,че ще има за целия Японски народ

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
А бе пич. Що сравняваш кокошарник с истински автомобил не мога да разбера 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4