Накой помни ли лилавото/розовото Е21
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Накой помни ли лилавото/розовото Е21
Има ли фенове от Варна? До преди пет години във Варна лъзгаше една лилава(за някои беше розова) красавица. Помни ли я някой? Привличаше внимание и действаше зарибяващо.
Това е сканирана снимка, ще пусна още малко. 323i оригинално до последния болт. Лети джанти(на снимката само двете, другите две бяха на ремонт и освежаване, после другите две). Ел стъкла и огледала. По-късно и оригинален кожен салон от кола донор(взех една за части) и т.н. Държах колата да е в оригиналния си вид, освен маняшкия за онова време цвят. Много чужденци са се снимали на златните с моята баварка. Но дойде и злощастната 2003 година, когато след сериозен удар, излезе от строя. Иначе в продължение на девет години ми доставяше ежедневно удоволствие.
Пуснах тази тема защото виждам колко много фенове сте се събрали и колко много обичате този модел БМВ

Това е сканирана снимка, ще пусна още малко. 323i оригинално до последния болт. Лети джанти(на снимката само двете, другите две бяха на ремонт и освежаване, после другите две). Ел стъкла и огледала. По-късно и оригинален кожен салон от кола донор(взех една за части) и т.н. Държах колата да е в оригиналния си вид, освен маняшкия за онова време цвят. Много чужденци са се снимали на златните с моята баварка. Но дойде и злощастната 2003 година, когато след сериозен удар, излезе от строя. Иначе в продължение на девет години ми доставяше ежедневно удоволствие.
Пуснах тази тема защото виждам колко много фенове сте се събрали и колко много обичате този модел БМВ
- порасналия
- кандидат ентусиаст
-
e21
Варна-меката на е21
,екстра е,ма с тоя цвият наистина не остава не забелязана,щом си я почнал ще стане
.поздрави от пловдив,живот и здраве дано се доберем до сабора повечко тая година.п.с.ех как искам и аз да можех да си постна снимки в парвата тема....

re
във Варна можеби има най-много фенове на е21,там можеш и да получиш помощ от доста пичове с тази кола.преди се събирахме доста,
но сега вече не съм в този град и незнам как е,а колата ти е мноо яка и аз имах преди една готина е21ца,но уви Светофара на Явор ми я отне.Успех в поправката.
но сега вече не съм в този град и незнам как е,а колата ти е мноо яка и аз имах преди една готина е21ца,но уви Светофара на Явор ми я отне.Успех в поправката.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Meжду другото на същия род търг във Видин един познат си взе преди няколко години уникална Е28 528, но пък после я продаде 

BMW only!
- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 e30 IS
- Мечтае да кара: 320IS
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Не се провеждат току-така, има някакви единични случаи, но нямам информация каква точно е системата. Въпросния човек си работи в митницата (шофьор де), познава хората и успя да си го регистрира като 518-ка. Колата беше дарение за някаква институция, обаче те нямаха възможност и не желаеха да платят акциза, затова той я грабна изгодно.
Като стана дума - ако случайно сте виждали във вестниците (24 часа ли беше или ТРУД), в обявите има обявени търгове на НСО и подобни с класики - продаваха 745-ца помня (Е23), както и разни други. И то на смешни цени (ако са в добро състояние, а и ако въобще има шанс случаен човек да ги закупи на тези цени).
Като стана дума - ако случайно сте виждали във вестниците (24 часа ли беше или ТРУД), в обявите има обявени търгове на НСО и подобни с класики - продаваха 745-ца помня (Е23), както и разни други. И то на смешни цени (ако са в добро състояние, а и ако въобще има шанс случаен човек да ги закупи на тези цени).
BMW only!
7 мнения
• Страница 1 от 1